Trần Phúc
Question II. Find the word which has different sound in the part underlined. 1. A. wanted B. washed C. decided D. needed (ed) 2. A. fun B. sun C. surf D. cut (u) 3. A. leisure B. eight C. celebrate D. penalty (e) 4. A. .although B. laugh C. paragraph D. enough (gh) Question III. Choose the best answer. ( 2.0 points ) 1. The Gong Festivals is held ____________ in the Central Highlands. A. year B. yearly C. annual...
Đọc tiếp

Những câu hỏi liên quan
loan phan
Xem chi tiết
Khinh Yên
15 tháng 2 2022 lúc 18:13

Chia làm 2 bài dùm đi bạn ơi =))

Bình luận (1)
Meri
Xem chi tiết
Mạnh=_=
21 tháng 3 2022 lúc 20:07

tách ra

Bình luận (0)
Li An Li An ruler of hel...
21 tháng 3 2022 lúc 20:09

I.

1. A

2. C

3. A 

4. D 

5. C

6. C

7. C

8. A 

9. B

10. B

11. C

12. A

13. A

14. D

15. C

16. A

17. D

18. C

19. C

20. C

II.

1. Interested

2. exciting

3. embarrassing

4. embarrassed

5. amazed

6. astonishing

7. amused

8. terrifying ... shocked

9. bored ... boring

10. boring ... interesting

11. interesting...bored

12. astonishing

13. disappointing

14. annoyed

15. fascinating...fascinated

16. thrilled

17. terrifying...shocked

18. tiring

19. frightened

20. bored

III

1. a. disappointing.

b. disappointed

2. a. exhausting

b. exhausted

3. a.  depressing

b. depressed

c. depressed

4. a. exciting

b. exciting

c. excited

 

Bình luận (0)
Tào Thị Bảo	Nhi
Xem chi tiết
Lê Minh
22 tháng 2 2022 lúc 10:32

uciyii 86du utcu u ud8d 8c d97o 

Bình luận (0)
 Khách vãng lai đã xóa
Dương Hoài Giang
22 tháng 2 2022 lúc 10:34

Task 2. Fill in each blank with the appropriate forms of the word in bracket.

1. There is a …collection.. of books on the shelf. (collect)

2. It is very …convenient….. for people in remote areas to get to hospitals. (convenience)

3. He is very …skillful……. with his hands. (skill)

4. It is said that water collected from the local streams is safe… to drink. (safe)

5. I to eat healthy…., so I eat a lot of fruits and vegetables every day. (health)  lm một phần cx đc :v

Bình luận (0)
 Khách vãng lai đã xóa
Đoàn Thị Ngần
Xem chi tiết
Đỗ Thanh Hải
12 tháng 7 2021 lúc 10:17

1 B

2 A

3 A

4 B

5 A

Bình luận (0)
Khinh Yên
12 tháng 7 2021 lúc 10:18

I. Find the word which has different sound in the part underlined.                                                                                                                                           

1. A. wanted  B. washed C. needed D. decided

2. A. ago            B. boring C. explore D. story

3. A. come            B. sot           C. open D. cold

4. A. mention B. question C. action D. education

 

5. A. who B. when C. where D. what

 

Bình luận (0)
Nguyễn Huyền Trang
12 tháng 7 2021 lúc 10:24

1. B

2. A

3. A

4. B

5. A

 

Bình luận (0)
Chu Ngọc Khánh Linh
Xem chi tiết
Đỗ Thanh Hải
28 tháng 4 2021 lúc 13:06

1. Find the word which has a different sound in the part underlined .

A. stopped B. washed C. worked D. wanted

2. Find the word which has a different sound in the part underlined .

A. great B. head C. death D. bread

3. Circle the word with a different stress pattern from the others .

A. money B. dancer C. shopping D. balloon

4. At this time tomorrow , I .... .an interview .

A. will be having B. will have C. had D. have

5. .............. they spent a lot of money on the film , it wasn't a big success .

A. Nevertheless B. However C. Although D. When

6. My mother .... .... in small village when she was a child .

A. use to live B. use to lived C. used to live D. used to lived

7. Class 7A has 40 students , and Class 7B has only 36 students . Class 7A has students than Class 7B .

B. more A. fewer C. less D. many

8. Last night , I didn't go to bed early .. ..being very tired

.A. because of B. although D. in spite of C. despite of

Bình luận (0)
Linh Nguyễn
Xem chi tiết
htfziang
8 tháng 2 2022 lúc 22:04

1C

2C

3A

4A

5C

Bình luận (2)
phuong
Xem chi tiết
(.I_CAN_FLY.)
24 tháng 1 2022 lúc 13:27

Question II Find the word which has different sound in the part                         (Tìm 1 từ có cách phát âm khác so với các từ còn lại)

1.A. sun             B. fun               C. cut                              D. put

2. A. mind                B. bike                     C. city                              D. tidy

3. A. my                      B. cit                    C. hobby                          D. factory

4.A. health                   B. team                       C. teacher                        D. beach

5.A. they                  B. thank                    C. theater                    D. Thursday

Question III Find the word which has different sound in the part underlined.  

                      (Tìm 1 từ có cách phát âm khác so với các từ còn lại)

1.A. unhappy                B. sun                         C. put                             D. study

2. A. history                B. like                         C. tradition                       D. city

3. A. my                  B. happ                C. hobby                              D. baby

4.A. health               B. team                  C. tea                        D. teach

5.A. they                B. without             C. thank                          D. weather

Bình luận (0)
Nguyễn Linh
Xem chi tiết
Lê Phương Mai
22 tháng 12 2021 lúc 19:50

I.

1, B

2, D

3,A

4,A

5,B

 

Bình luận (0)
Nguyễn Phương
22 tháng 12 2021 lúc 19:53

I

1b

2d

3a

4a

5b

 

 

 

 

Bình luận (0)
Khánh Huyền
Xem chi tiết
Khánh Huyền
Xem chi tiết
Gia Linh
24 tháng 3 2023 lúc 18:15

1. A

2. A

3. C

4. B

5. A

6. C

7. C

8. A

9. A

10. C

Bình luận (3)