🍀thiên lam🍀
7 giờ trước (22:37)

3.If Mai's father put her in hospital earlier, her state of heath____serious.

A.doesn't become    B.won't become   C.can't become   D.wouldn't become 

4.Sony is famous____its electronic appilances.

A.for    B.about   C.in   D.of

5.She is now___her bag because dhe can't remember where she put it.

A.looking after   B.looking for   C.putting away   D.going on

6._____he didn't know how tp solve the problem, he asked her for help.

A.So    B.Because    C.Although   D.Howerver

7.I'd like to visit Ha Long Bay____I can enjoy spectacular landscapes.

A.where     B.who      C.that    D.when

10."I think we should collect plastic bags to reduce garbage"."_____"

A.I'm sorry.        B.I'd prefer you didn't   C.That's a good idea.   D.Thanks a lot

Bình luận (0)
Minh acc 3
7 giờ trước (22:58)

3.If Mai's father put her in hospital earlier, her state of heath____serious.

A.doesn't become    B.won't become   C.can't become   D.wouldn't become 

4.Sony is famous____its electronic appilances.

A.for    B.about   C.in   D.of

5.She is now___her bag because dhe can't remember where she put it.

A.looking after   B.looking for   C.putting away   D.going on

6._____he didn't know how tp solve the problem, he asked her for help.

A.So    B.Because    C.Although   D.Howerver

7.I'd like to visit Ha Long Bay____I can enjoy spectacular landscapes.

A.where     B.who      C.that    D.when

10."I think we should collect plastic bags to reduce garbage"."_____"

A.I'm sorry.        B.I'd prefer you didn't   C.That's a good idea.   D.Thanks a lot

Bình luận (0)
Hoàng Hạnh Nguyễn
7 giờ trước (22:40)

3.If Mai's father put her in hospital earlier, her state of heath____serious.

A.doesn't become    B.won't become   C.can't become   D.wouldn't become 

4.Sony is famous____its electronic appilances.

A.for    B.about   C.in   D.of

5.She is now___her bag because dhe can't remember where she put it.

A.looking after   B.looking for   C.putting away   D.going on

6._____he didn't know how tp solve the problem, he asked her for help.

A.So    B.Because    C.Although   D.Howerver

7.I'd like to visit Ha Long Bay____I can enjoy spectacular landscapes.

A.where     B.who      C.that    D.when

10."I think we should collect plastic bags to reduce garbage"."_____"

A.I'm sorry.        B.I'd prefer you didn't   C.That's a good idea.   D.Thanks a lot

Bình luận (1)
Vũ Quang Huy
7 giờ trước (22:40)

b

a

b

b

a

c

Bình luận (0)
Dzịt
7 giờ trước (22:09)

D

Bình luận (0)
Anime khắc nguyệt
7 giờ trước (22:10)

D

Bình luận (0)
thuy cao
7 giờ trước (22:10)

D

Bình luận (0)
DNMP
8 giờ trước (21:56)

Bởi vì câu này dùng theo cấu trúc Modal verbs: 

- S+ can, should, could, must, ought to,.. not + V

Bình luận (0)

Vì câu này dùng theo cấu trúc Modal verbs

- S + Can, Should, Could, Must,.. not + V ( NGUYÊN THỂ )

Bình luận (0)
Cihce
8 giờ trước (21:51)

C

Bình luận (0)
thuy cao
8 giờ trước (21:51)

15.C

Bình luận (0)
Hồ Hoàng Khánh Linh
8 giờ trước (21:51)

C

Bình luận (0)
Linh An Nguyen

III. Read the following story and choose the best answer for each question.
Once upon a time, there lived in Morocco one of the richest men on earth. He was King Jodas. He
loved gold more than anything else in the world except his lovely, young daughter with silky, black
hair and sparkling eyes. Whenever King Jodas walked among his fruit trees and flower bushes, he
wished he could turn them all into gold.
Early one morning, a god called Terrus came to visit King Jodas in his palace. He came to reward
King Jodas for doing him a favour. Terrus offered to grant King Jodas whatever he wanted on earth.
The King immediately asked that everything he touched be turned into gold. Terrus unwillingly
granted King Jodas his wish and vanished.
Everything was fine till one fateful day. The King wept aloud in despair as hugged a golden figurine
he loved so much. He did not mean to turn her into gold. begged Terrus to take away the curse of the
golden touch.
1. Which of the following was King Jodas' most favoured?
A. gold B. fruit trees C. flower bushes D. his daughter
2. King Jodas' love for gold tells me that he was___________.
A. greedy B. selfish C. rich D. cruel
3. Terrus was in Morocco because he__________.
A. wanted to visit King Jodas
B. wanted to return King Jodas a favour
C. decided to marry King Jodas' daughter
D. heard about King Jodas' wish
4. King Jodas cried because__________.
A. Terrus was not going to grant him his wish
B. Terrus vanished
C. his daughter was turned into gold
D. Terrus took away his wish
5. Which of the following titles is the most suitable for the story?
A. The golden king
B. A reward
C. The king and his daughter
D. The golden touch
 

MinYewCou
8 giờ trước (21:51)

D

A

D

C

D

Bình luận (1)
_silverlining
8 giờ trước (21:51)

1. Which of the following was King Jodas' most favoured?
A. gold B. fruit trees C. flower bushes D. his daughter
2. King Jodas' love for gold tells me that he was___________.
A. greedy B. selfish C. rich D. cruel
3. Terrus was in Morocco because he__________.
A. wanted to visit King Jodas
B. wanted to return King Jodas a favour
C. decided to marry King Jodas' daughter
D. heard about King Jodas' wish
4. King Jodas cried because__________.
A. Terrus was not going to grant him his wish
B. Terrus vanished
C. his daughter was turned into gold
D. Terrus took away his wish
5. Which of the following titles is the most suitable for the story?
A. The golden king
B. A reward
C. The king and his daughter
D. The golden touch

Bình luận (0)
ERROR?
8 giờ trước (21:55)

1-d

2-a

3-b

4-c

5-d

Bình luận (0)
Linh An Nguyen

II. Choose the word which best completes each of the following sentences.
1. Going into the city by the expressway takes__________ longer than the local roads because of
heavy traffic.
A. even B. so C. too D. more
2. Every employee is required to attend ________ one of the training workshops each month.
A. so that B. at least C. only if D. as much
3. Several important methods were_______ for preserving food in the nineteenth century.
A. seen B covered C. prepared D. invented
4. What does the poster say?
Mom, Anna wants you to phone her. I said you'd be back very late but didn't mind. I've gonne out.
Back about midnight.
Pattrick
A. Pattrick wanted to go out with Anna
B. Pattrick's mother will arrive home late
C. Anna didn't agree with Pattrick's suggestion
D. Pattrick will be home tomorrow night
5. It is said that a person's personality is more important than appearance.
A. your B. his C. its D. my
6. People play golf on a___________.
A. court
B. pitch
C. ball
D. course
7. _________ energy is the energy that we get from the sun.
A. Wind B. Tidal C. Hydro D. Solar
8. We finally ____________ our teacher to go on a camping trip with us.
A. persuaded B. argued C. reminded D. made
9. What does the poster say?
ALPHA FITNESS & SPA 50% OFF for MIDDLE-AGED WOMEN
A. 50% of women in the city come here
B. This place is for middle-aged women only
C. Ladies in their forties pay half price
D. 50% of the customers are middle-aged women
10. I've to see the dentist for a check-up tomorrow; I just hope I don't need to______.
A. have anything done C. let anything be done
B. be done something to D. make something done
 

_silverlining
8 giờ trước (21:50)

II. Choose the word which best completes each of the following sentences.
1. Going into the city by the expressway takes__________ longer than the local roads because of
heavy traffic.
A. even B. so C. too D. more
2. Every employee is required to attend ________ one of the training workshops each month.
A. so that B. at least C. only if D. as much
3. Several important methods were_______ for preserving food in the nineteenth century.
A. seen B covered C. prepared D. invented
4. What does the poster say?
Mom, Anna wants you to phone her. I said you'd be back very late but didn't mind. I've gone out.
Back about midnight.
Pattrick
A. Pattrick wanted to go out with Anna
B. Pattrick's mother will arrive home late
C. Anna didn't agree with Pattrick's suggestion
D. Pattrick will be home tomorrow night
5. It is said that a person's personality is more important than appearance.
A. your B. his C. its D. my
6. People play golf on a___________.
A. court
B. pitch
C. ball
D. course
7. _________ energy is the energy that we get from the sun.
A. Wind B. Tidal C. Hydro D. Solar
8. We finally ____________ our teacher to go on a camping trip with us.
A. persuaded B. argued C. reminded D. made
9. What does the poster say?
ALPHA FITNESS & SPA 50% OFF for MIDDLE-AGED WOMEN
A. 50% of women in the city come here
B. This place is for middle-aged women only
C. Ladies in their forties pay half price
D. 50% of the customers are middle-aged women
10. I've to see the dentist for a check-up tomorrow; I just hope I don't need to______.
A. have anything done C. let anything be done
B. be done something to D. make something done

Bình luận (1)
ERROR?
8 giờ trước (21:53)

1-c

2-c

3-c

4-b

5-d

6-c

7-a

8-c

9-d

10-b

Bình luận (0)
_silverlining
8 giờ trước (21:45)

1. A. facility B. society C. necessity D. economy
2. A. stamped B. indulged C. accomplished D. practised
3. A. friends B. clubs C. tunes D. lamps
4. A. whistle B. battle C. gentle D. little
5. A. food B. school C. root D. wood

Bình luận (0)
Kudo Shinichi AKIRA^_^
8 giờ trước (21:47)

D

B

D

A

D

Bình luận (0)
Minh acc 3
8 giờ trước (21:48)

1.D

2.B

3.D

4.A

5.D

Bình luận (0)