Đỗ Thanh Hải
4 phút trước

1 She hopes that Mary will come to the party tonight

2 I will finish my report in 2 day

Bình luận (0)
trần đưc thái
14 phút trước

\(x+30\%x=1,31< =>x+0,3x=1,31\)

\(< =>1,3x=1,31=>x=\dfrac{1,31}{1,3}=\dfrac{131}{130}\)

Bình luận (1)
Azura
12 phút trước

\(x+30\%x=1.31\\\Leftrightarrow\left(1+0,3\right)x=1,31\\ \Leftrightarrow1,3x=1,31\\ \Rightarrow x=\dfrac{131}{130}\)

Bình luận (1)
Đỗ Thanh Hải
38 phút trước

Yesterday, I was looking forward to the football match between VN and Malaysia. This was a very important match with both VN and Malaysia because the two teams need 3 points. Before the match, there were many articles written to encourage Vietnam national team, and many articles about defiant words of Malaysia. At 23.45 o'clock, the match started. It was very exciting. In the In the first half of the match, the two teams played very well, the VN national team creates a lot of chances to score. However, it was not until the 27th minute that the Vietnamese team got the upper hand thanks to Tien Linh's work. In the second half, the game on the field did not change much. Malaysia holds the game while the Vietnamese players play somewhat sloppy. And the thing that scared Vietnamese fans has come. In the 72nd minute, the referee blew a penalty for Van Hau after a dispute with De Paula in the penalty area. On the 11m mark, De Paula did not miss the opportunity to score, equalizing the score 1-1 for Malaysia. After being equalized, Mr. Park immediately launched two strikers Van Toan and Duc Chinh into the field. Not long after being on the field, Van Toan left his mark. In the 81st minute, he received the ball and managed quite well in the Malaysian penalty area, causing the opponent to make a foul. On the 11m mark, captain Que Ngoc Hai coldly successfully executed a penalty to help Vietnam take a 2-1 lead. In the remaining minutes of the match, Malaysia was determined to find an equalizer, but the Vietnamese defense was still standing. The score 2-1 in favor of Vietnam is the final result. It was a great match. I love VN

           
Bình luận (1)
Huy Nguyen
Đỗ Thanh Hải
2 giờ trước (17:36)

1 have been carried out

2 working

3 are

4 to invent

5 attempts

6have invented

7 organizing

8 be devepoed

9 to consider

10 be wanted

V

1 with

2 off

3 to 

4 into

5 by

6 between

7 up

8 for

9 in - for

VI

1 deliveries

2 explaining

3 activities

4 sunny

5 frightening

 

Bình luận (0)
ngô thị thúy hòa
53 phút trước

1 have been carried out

2 working

3 are

4 to invent

5 attempts

6have invented

7 organizing

8 be devepoed

9 to consider

10 be wanted

V .1 with

2 off

3 to 

4 into

5 by

6 between

7 up

8 for

9 in - for

VI. 1 deliveries

2 explaining

3 activities

4 sunny

5 frightening

Bình luận (0)
phạm huyền trang

6.                           straight across the road.

A.  Don’t run                B. Not run                   C. No run                    D. Can’t run

7.  I learn music                      on Mondays and Fridays.

A.  two times a week   B. once a week            C. one a week             D. twice a week

8.  Which month is                     ? May or June.

A.  hottest                    B. hotter                      C. more hot                 D. hot than

9.  She doesn’t have                      friends at school.

A.  a                              B. some                       C. many                       D. much

10.  There are five                      in one hand.

A.  fingers                    B. arms                        C. toes                         D. feet

11.  What is your favourite food?

A.  I favourite chicken                                     B. My favourite food chicken

C. Chicken favourite me                                 D. I like chicken best.

12.  Linda                      her hair every day.

A.  washes                    B. wash                       C. clean                       D. cleans

13.  How many minutes are there in                      hour?

A.  a                              B. an                            C. the                          D. these

14.  Is he good                      Physics and Math?

A.  for                          B. at                            C. on                           D. in

15.  I can’t speak French but my brother                     .

A.  can                          B. can’t                       C. does                        D. doesn’t

Lê Trang
2 giờ trước (17:29)

6.                           straight across the road.

A.  Don’t run                B. Not run                   C. No run                    D. Can’t run

7.  I learn music                      on Mondays and Fridays.

A.  two times a week   B. once a week            C. one a week             D. twice a week

8.  Which month is                     ? May or June.

A.  hottest                    B. hotter                      C. more hot                 D. hot than

9.  She doesn’t have                      friends at school.

A.  a                              B. some                       C. many                       D. much

10.  There are five                      in one hand.

A.  fingers                    B. arms                        C. toes                         D. feet

11.  What is your favourite food?

A.  I favourite chicken                                     B. My favourite food chicken

C. Chicken favourite me                                 D. I like chicken best.

12.  Linda                      her hair every day.

A.  washes                    B. wash                       C. clean                       D. cleans

13.  How many minutes are there in                      hour?

A.  a                              B. an                            C. the                          D. these

14.  Is he good                      Physics and Math?

A.  for                          B. at                            C. on                           D. in

15.  I can’t speak French but my brother                     .

A.  can                          B. can’t                       C. does                        D. doesn’t

Bình luận (0)
ngô thị thúy hòa
49 phút trước

Bạn tham khảo bài của mk

6.A

7.D

8.B

9.C

10.A

11.D

12.A

13.B

14.B

15.A

Bình luận (0)
trần đưc thái
2 giờ trước (17:04)

a, đổi 15 tấn=15000kg

đổi 

áp dụng : \(m=D.V=>D=\dfrac{m}{V}=\dfrac{\text{15000000}}{10}=1,5.10^6\left(g/cm^3\right)\)

vậy khối lượng riêng của cát là...

b, đổi \(1,2m^3=1,2.10^6cm^3\)

=>khối lượng 1,2m^3 cát: \(m1=1,5.10^6.1,2.10^6=1,8.10^{18}g=1800000000kg\)

=> trọng lượng \(P=10m1=1,8.10^{10}\left(N\right)\)

 

 

Bình luận (0)
C-Chi Nợn

* Mức độ vận dụng cao

Exercise 1.

1. They say that many people are homeless after the tsunami.

A.  They say many people to have been homeless after the tsunami.

B.  They say many people to be homeless after the tsunami.

C.  Many people are said to have been homeless after the tsunami.

D.  Many people are said to be homeless after the tsunami.

2. They know that the Prime Minister is in favour of the new law.

A.  The Prime Minister is known to have been in favour of the new law.

B.  They know the Prime Minister to be in favour of the new law.

C.  The Prime Minister is known to be in favour of the new law.

D.  They know the Prime Minister to have been in favour of the new law.

3. They expect that the government will lose the election.

A.  The government is expected to have lost the election.

B.  The government is expected to lose the election.

C.  They expect the government to lose the election.

D.  They expect the government have lost election.

4. They think that the prisoner escaped by climbing over the wall.

A.  The prisoner is thought to escape by climbing over the wall.

B.  The prisoner is thought escaped by climbing over the wall.

C.  The prisoner is thought having escaped by climbing over the wall.

D.  The prisoner is thought to have escaped by climbing over the wall.

5. They believe that the thieves got in through the kitchen window.

A.  The thieves are believed to have got in through the kitchen window.

B.  The thieves are believed to get in through the kitchen window.

C.  They believe the thieves got in through the kitchen window.

D.  They believe the thieves have got in through the kitchen window.

6. They report that over 200,000 people were killed in the tsunami.

A.  Over 200,000 people are reported to have been killed in the tsunami.

B.  Over 200,000 people are reported to be killed in the tsunami.

C.  Over 200,000 people are reported to have killed in the tsunami.

D.  Over 200,000 people are reported to kill in the tsunami.

7. They say that three men were arrested after the explosion.

A.  Three men are said to be arrested after the explosion.

B.  Three men are said to have been arrested after the explosion.

C.  Three mend are said to have arrested after the explosion.

D.  Three men are said to arrest after the explosion.

8. The letter that I received yesterday is from my sister.

A.  I was received that the letter is from my sister.

B.  The letter that was received yesterday is from my sister.

C.  The letter yesterday that is from my sister is received by me.

D.  I received yesterday that the letter is from my sister.

9. People say that he is the most experienced teacher of English.

A.  He is said to be the most experienced teacher of English.

B.  He is said the most experienced teacher of English.

C.  He is to be said the most experienced teacher of English.

D.  That he is the most experienced teacher of English is said by people.

10. Nobody told me that George was ill.

          A.  I was told that.                                       

          B.  I wasn't told that George was ill.

          C.  George wasn't told to be it.

          D.  George was told not to be ill

Đỗ Thanh Hải
3 giờ trước (16:27)

* Mức độ vận dụng cao

Exercise 1.

1. They say that many people are homeless after the tsunami.

A.  They say many people to have been homeless after the tsunami.

B.  They say many people to be homeless after the tsunami.

C.  Many people are said to have been homeless after the tsunami.

D.  Many people are said to be homeless after the tsunami.

2. They know that the Prime Minister is in favour of the new law.

A.  The Prime Minister is known to have been in favour of the new law.

B.  They know the Prime Minister to be in favour of the new law.

C.  The Prime Minister is known to be in favour of the new law.

D.  They know the Prime Minister to have been in favour of the new law.

3. They expect that the government will lose the election.

A.  The government is expected to have lost the election.

B.  The government is expected to lose the election.

C.  They expect the government to lose the election.

D.  They expect the government have lost election.

4. They think that the prisoner escaped by climbing over the wall.

A.  The prisoner is thought to escape by climbing over the wall.

B.  The prisoner is thought escaped by climbing over the wall.

C.  The prisoner is thought having escaped by climbing over the wall.

D.  The prisoner is thought to have escaped by climbing over the wall.

5. They believe that the thieves got in through the kitchen window.

A.  The thieves are believed to have got in through the kitchen window.

B.  The thieves are believed to get in through the kitchen window.

C.  They believe the thieves got in through the kitchen window.

D.  They believe the thieves have got in through the kitchen window.

6. They report that over 200,000 people were killed in the tsunami.

A.  Over 200,000 people are reported to have been killed in the tsunami.

B.  Over 200,000 people are reported to be killed in the tsunami.

C.  Over 200,000 people are reported to have killed in the tsunami.

D.  Over 200,000 people are reported to kill in the tsunami.

7. They say that three men were arrested after the explosion.

A.  Three men are said to be arrested after the explosion.

B.  Three men are said to have been arrested after the explosion.

C.  Three mend are said to have arrested after the explosion.

D.  Three men are said to arrest after the explosion.

8. The letter that I received yesterday is from my sister.

A.  I was received that the letter is from my sister.

B.  The letter that was received yesterday is from my sister.

C.  The letter yesterday that is from my sister is received by me.

D.  I received yesterday that the letter is from my sister.

9. People say that he is the most experienced teacher of English.

A.  He is said to be the most experienced teacher of English.

B.  He is said the most experienced teacher of English.

C.  He is to be said the most experienced teacher of English.

D.  That he is the most experienced teacher of English is said by people.

10. Nobody told me that George was ill.

          A.  I was told that.                                       

          B.  I wasn't told that George was ill.

          C.  George wasn't told to be it.

          D.  George was told not to be ill

Bình luận (2)
Lê Trang
3 giờ trước (16:30)

* Mức độ vận dụng cao

Exercise 1.

1. They say that many people are homeless after the tsunami.

A.  They say many people to have been homeless after the tsunami.

B.  They say many people to be homeless after the tsunami.

C.  Many people are said to have been homeless after the tsunami.

D.  Many people are said to be homeless after the tsunami.

2. They know that the Prime Minister is in favour of the new law.

A.  The Prime Minister is known to have been in favour of the new law.

B.  They know the Prime Minister to be in favour of the new law.

C.  The Prime Minister is known to be in favour of the new law.

D.  They know the Prime Minister to have been in favour of the new law.

3. They expect that the government will lose the election.

A.  The government is expected to have lost the election.

B.  The government is expected to lose the election.

C.  They expect the government to lose the election.

D.  They expect the government have lost election.

4. They think that the prisoner escaped by climbing over the wall.

A.  The prisoner is thought to escape by climbing over the wall.

B.  The prisoner is thought escaped by climbing over the wall.

C.  The prisoner is thought having escaped by climbing over the wall.

D.  The prisoner is thought to have escaped by climbing over the wall.

5. They believe that the thieves got in through the kitchen window.

A.  The thieves are believed to have got in through the kitchen window.

B.  The thieves are believed to get in through the kitchen window.

C.  They believe the thieves got in through the kitchen window.

D.  They believe the thieves have got in through the kitchen window.

6. They report that over 200,000 people were killed in the tsunami.

A.  Over 200,000 people are reported to have been killed in the tsunami.

B.  Over 200,000 people are reported to be killed in the tsunami.

C.  Over 200,000 people are reported to have killed in the tsunami.

D.  Over 200,000 people are reported to kill in the tsunami.

7. They say that three men were arrested after the explosion.

A.  Three men are said to be arrested after the explosion.

B.  Three men are said to have been arrested after the explosion.

C.  Three mend are said to have arrested after the explosion.

D.  Three men are said to arrest after the explosion.

8. The letter that I received yesterday is from my sister.

A.  I was received that the letter is from my sister.

B.  The letter that was received yesterday is from my sister.

C.  The letter yesterday that is from my sister is received by me.

D.  I received yesterday that the letter is from my sister.

9. People say that he is the most experienced teacher of English.

A.  He is said to be the most experienced teacher of English.

B.  He is said the most experienced teacher of English.

C.  He is to be said the most experienced teacher of English.

D.  That he is the most experienced teacher of English is said by people.

10. Nobody told me that George was ill.

          A.  I was told that.                                       

          B.  I wasn't told that George was ill.

          C George wasn't told to be it.

          D.  George was told not to be ill

Bình luận (0)
Thanh Trung (Kirby think...
3 giờ trước (16:33)

1. C

2. C

3. B

4. D

5. A

6. A

7. ​B

8. B

9. A

10. C

Bình luận (1)

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN