Phùng Thị Khánh Huyền
3 giờ trước (14:40)

Giúp mik với mik đang cần gấp. Cảm ơn mọi người !

Bình luận (0)
bảo đen
8 giờ trước (9:39)

giúp mình với

Bình luận (0)
^JKIES Nguyễn^
8 giờ trước (9:39)

will write

Bình luận (0)
Nguyễn Ngọc Khánh Huyền
8 giờ trước (9:40)

will write

Bình luận (0)
Nguyễn Ngọc Khánh Huyền
8 giờ trước (9:25)

?

Bình luận (0)
lạc lạc
8 giờ trước (9:26)

CÒN yêu cầu gì nưÃ không

Bình luận (0)
Dân Chơi Đất Bắc=))))
8 giờ trước (9:26)

thiếu đề

Bình luận (0)
nguyễn trung hiếu
22 giờ trước (19:43)

help!!!

Bình luận (0)
Hoàng Hạnh Nguyễn
17 giờ trước (0:33)

1. It is difficult to learn Japanese.

2. We were delighted to get your letter yesterday.

3. It is not easy to answer these questions.

4. Your writing is difficult to read.

5. I was surprised to see Tom at the party last night,

6 It is impossible to understand his theory.

7. They are ready to start now.

8. It is interesting to see that film.

Bình luận (0)
Lan Cao

Câu 1: Choose the best words.

1. I do not have …………. oranges, but I have …………… apples.

A. some/ some B. some/ any C. any/ some

2. I am thirsty. I need something ……….

A. drinking B. drink C. to drink

3. There isn’t ……………… fruit juice in the fridge.

A. any B. some C. a

4. ………………….. books are there on the table.? There are two.

A. How much? B. How many? C. What’s there?

5. Coffee is ………………………………… .

A. favorite my drink B. my favorite drink C. drink my favorite

6. What would you like? - ………………………………………..

A. I like some apple juice. B. I’d like some apple juice. C. I’d like an apple juice.

7. My hobby is……………………………….. .

A. cooking B. cook C. to cook

8. We didn’t buy …………flowers.

A. a little B. a C. any

9.This evening I’m going out with ………….friends of mine.

A. some B. any C. much

10. “Have you seen ………..good films recently?” – “No, I haven’t been to the cinema for ages”.

A. any B. much C. some

11. I didn’t have ……………money, so I had to borrow………..

A. some….much B. any…………a few C. any………..some

12. Can I have ………milk in my coffee, please?

A. little B. any C. much

13. There is………big cave in this area.

A. two B. a C. an

14. It’s a very area. There isn’t ……….rain in summer.

A. a little B. much C. some

15. I have ………………questions to ask you.

A. a few B. a little. C. much

16. There isn’t……………. milk in the fridge.

A. much B. any C. many

Bài 2: Hãy xác định những câu dưới đây là Đúng hay Sai về mặt ngữ pháp. ( Correct: Đúng, Incorrect: Sai)

17. This room is as big as that room.

A. Correct B. Incorrect

18. The film is the same from I thought at first

A. Correct B. Incorrect

19. My mother is as busy as my father.

A. Correct B. Incorrect

20. Your taste in music is quite different as mine.

A. Correct B. Incorrec

Annn
20 giờ trước (22:03)

1.C   2.C   3.A   4.B   5.B   6.B   7.A   8.C   9.A   10.A   11.C   12.A   13.B   14.B   15.A   16.B   17.A   18.B   19.A   20.B

  

Bình luận (0)
Jimm

1. They_________ Ho Chi Minh City last summer.

A. have visited                               B. visit                                   C. visited

2. Workers loved _________ jeans because the material was very strong.

A. wear                                          B. wearing                             C. wore

3. He often goes to the ________ to pray because his religion is Buddhism.

A. mosque                                     B. church                               C. pagoda

4. She said she was studying English _________.

A. now                                          B. next day                             C. then

5. My friend told me she_________ leave the city the following day.

A. has to                                        B. would have to                     C. will have to

6. I wish my brother _________ a billionaire.

A. were                                          B. will be                                C. is

7. Lan: “Why don’t we stay with an American family?” – Toan: “_________________”

A. That’s a good idea.                     B. Yes, please.                       C. I disagree. Let’s do that.

8. I _________ live in this house.

A. am used to                                 B. get used to                          C.  didn’t use to

9. If she doesn’t come, we _________ without her.

A. can go                                        B. would go                            C. went

Đào Thu Hiền
Hôm qua lúc 16:57

1. C

2. B

3. C

4. C

5. B

6. A

7. A

8. C

9. A

Bình luận (0)
Nguyễn Khánh Huyền
Hôm qua lúc 10:34
Bình luận (0)
Bùi Nguyễn Đại Yến
Hôm qua lúc 10:35

what can I do to help you with maths?

( Đã sửa )

Bình luận (1)
Đào Thu Hiền
Hôm qua lúc 9:43

1. The bill must be paid at once.

2. English is spoken by many people in the world.

3. It’s such a difficult question that I can’t understand.

4. Your bicycle will be repaired by me tomorrow afternoon.

5. Miss Linda asked the students not to throw things away.

7. Many dangerous diseases can be cured by penicillin.

8. Is rice exported to Britain by your country?

9. I was very delighted to pass the final exams.

10. It’s very important to keep the environment clean.

11. The time machine will be shown to the public when it is finished.

12. He was delighted that his aunt sent him a letter.

13. I’m very sad not to accept in that group.

Bình luận (0)

Khoá học trên Online Math (olm.vn)