Read the text.

Read the text and complete it with the prepositions in the box.

Read the sentences about cooking. Choose the best answers

Read the text carefully the choose the correct answer the island
Read the text again. Complete the diagrams with information from the text. Use no more than TWO words for each gap.

(1): solutions
(2): best option
(3): to-do lists
(4): night's sleep
Read the text and circle the correct words.

1. old | 2. was | 3. handsome | 4. baby | 5. pretty | 6. weren’t | 7. were |
Đoạn văn hoàn chỉnh:
My name is Mai. I like looking at old photos. Here are some old photos of my family. This is a photo of my brother when he was a baby. He was very handsome. He was a happy baby. And here are my parents when they were young. My dad was handsome and my mom was pretty. They weren't police officers in this photo. They were 18 years old and were students. And here is me. I was three years old here.
I was very shy.
Tạm dịch:
Tên tôi là Mai. Tôi thích ngắm nhìn những bức ảnh cũ. Dưới đây là một số tấm ảnh cũ của gia đình tôi. Đây là bức ảnh của anh trai tôi khi anh ấy còn là một em bé. Anh ấy rất điển trai. Anh ấy là một em bé rất vui vẻ. Và đây là bố mẹ tôi khi họ còn trẻ. Bố tôi đẹp trai còn mẹ tôi thì rất xinh đẹp. Họ òn chưa là cảnh sát trong bức ảnh này. Họ mới chỉ 18 tuổi và họ còn là sinh viên. Còn đây là tôi. Lúc này tôi đã 3 tuổi rồi.
Tôi đã rất ngại.
VII. Read the text and choose the best answer.



Cập nhật lại cái đề và nội dung của bài nha bạn ~
Read the text, and identify whether the statements are true (T), false (F), or not given (NG).
The majority of the population could read and write after the campaign of anti-illiteracy.
A. True
B. False
C. Not given
Đáp án: A
Thông tin: The President’s call was a success. Within one year, 75 thousand literacy classes were established with about 96 thousand teachers to help 2 million people learn to read and write.
Dịch: Công cuộc kêu gọi của Chủ tịch nước là một thành công. Trong vòng một năm, 75 nghìn lớp xóa mù chữ đã được thành lập với khoảng 96 nghìn giáo viên để giúp 2,5 triệu người học đọc và viết.
Read the text, and identify whether the statements are true (T), false (F), or not given (NG).
The majority of the population could read and write after the campaign of anti-illiteracy.
A. True
B. False
C. Not given
Đáp án: A
Thông tin: The President’s call was a success. Within one year, 75 thousand literacy classes were established with about 96 thousand teachers to help 2 million people learn to read and write.
Dịch: Cuộc gọi của Chủ tịch nước là một thành công. Trong vòng một năm, 75 nghìn lớp xóa mù chữ đã được thành lập với khoảng 96 nghìn giáo viên để giúp 2,5 triệu người học đọc và viết.
Read the text below and fill in the blank.
Question 4
A. taking
B. eating
C. baking
D. cooking
Đáp án: D
Dịch: Nhiều người Việt Nam chuẩn bị cho Tết bằng cách nấu các món ăn ngày lễ đặc biệt và dọn dẹp nhà cửa.
Read the text below and fill in the blank.
Question 3
A. calendar
B. paper
C. year
D. decade
Read the text below and fill in the blank.
Question 8
A. coming up
B. upcoming
C. come up
D. upcome
Đáp án: B
Vị trí trống cần tính từ. Upcoming: sắp tới