Đỗ Thanh Hải
Vài giây trước

1 C

2 A

3 D

4 A

5 A

6 D

7 C

8 B

9 D

10 D

II

1 cover

2 reserved 

3 wardrobe

4 answering machine

III

1 learn - go

2 telling

3 Did Nam buy

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
3 phút trước

1 disappointing

2 abruptedly

3 stormy

4 explaination

5 growing

Bình luận (0)
Thụy An
Vài giây trước

disappointed

abruptly

stormy

explanation

growing

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
12 phút trước

36 If you don't study hard , you will fail the exam

37 It was a three- hours meeting

38 Ms Trang asked me not to leave my litter in the drawers

39 Rosy's dad asked her to turn off the air conditioner

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
1 giờ trước (17:55)

1 The Liverpool team didn't perform as successfully as the manchester team

2 I prefer playing football to watching it

3 đúng r

4 He has learned English for 10 years

5 Festivals are costly but we hold them early

6 I have to to homework before coming to school

7 THe room will be tidied next week

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
1 giờ trước (17:37)

20. She feels ……….. that we didn’t tell her the truth. *

A. cruel

B. upset

C. greedy

D. happy

21. I know you worked really ……….. this semester. *

A. hardly

B. harder

C. hardest

D. hard

22. They have studied ………….. six o’clock. *

A. in

B. since

C. at

D. for

23. “……………………….?” - “It’s 50.000 dong” *

A. How much is this book?

B. How much does this book take?

C. How much is this book cost?

D. How much does this book worth?

24. “May I help you?” – “………………….” *

A. What can I do for you?

B. I’m afraid I’m busy now.

C. Yes. That’s very kind of you

D. How can I help you?

25. She ............................... morning exercises regularly so as to improve his health. *

A. does

B. did

C. has done

D. will do

26. Her mother ...........................this city two years ago. *

A. left

B. leaves

C. is leaving

D. will leave

27. I promise I .......................... my best next semester. A- try B- tried *

A. try

B. tried

C. will try

D. have tried

28. How long have you studied English? I ......................... it for six years. *

A. have studied

B. study

C. studied

D. will study

29. She grew up in England, so her ........................ is English. *

A. mother tongue

B. first language

C. foreign language

D. A and B

30. He does morning exercises regularly .................... improve his health. *

A. in order for

B. so as to

C. so that

D. B and C

Bình luận (0)
....

 

31. He isn’t tall. He can’t stick the picture above the window . *

A. He isn’t tall enough to stick the picture above the window.

B. He is tall enough to stick the picture above the window.

C. He isn’t tall enough stick the picture above the window.

D. He isn’t tall enough sticking the picture above the window.

32. His hair is short and black. *

A. He has short and black.

B. He has short black hair.

C. He has hair short black.

D. He has black hair short.

33. do/ we/ going/ What/ to/ are/ tonight? *

A. What are we going to do tonight?

B. What do we going are to tonight?

C. What do are we going to do tonight?

D. What we are going to do tonight?

34. Mike painted the house without any help. *

A. Someone helped Mike paint the house.

B. Mike painted the house and helped some.

C. Mike painted the house himself.

D. Mike didn’t paint the house alone.

35. Let’s/ hang/ clock/ the wall/ left/ the picture. *

A. Let hang the clock on the wall to left of the picture.

B. Let’s hang the clock in the wall to the left of the picture.

C. Let’s hang the clock at the wall to left of the picture.

D. Let’s hang the clock on the wall to the left of the picture.

36. Circle the letter of the incorrect underlined part. *

Hình ảnh không có chú thích

A.

B

C

D

37. Circle the letter of the incorrect underlined part. *

Hình ảnh không có chú thích

A.

B

C

D

38. different/ language learners/ ways/ learn/ words/ in *

A. Different language learners ways learn words in.

B. Language learners ways learn words in.

C. Language learners learn words in ways different.

D. Language learners learn words in different ways.

39. I and Thu can look after .......... *

A. herself

B. myself

C. ourselves

D. themselves

40. ...........does Miss Hoa want to be a teacher? -Because she loves children. *

A.What

B. Who

C. What

D. Why

Đỗ Thanh Hải
1 giờ trước (17:36)

31. He isn’t tall. He can’t stick the picture above the window . *

A. He isn’t tall enough to stick the picture above the window.

B. He is tall enough to stick the picture above the window.

C. He isn’t tall enough stick the picture above the window.

D. He isn’t tall enough sticking the picture above the window.

32. His hair is short and black. *

A. He has short and black.

B. He has short black hair.

C. He has hair short black.

D. He has black hair short.

33. do/ we/ going/ What/ to/ are/ tonight? *

A. What are we going to do tonight?

B. What do we going are to tonight?

C. What do are we going to do tonight?

D. What we are going to do tonight?

34. Mike painted the house without any help. *

A. Someone helped Mike paint the house.

B. Mike painted the house and helped some.

C. Mike painted the house himself.

D. Mike didn’t paint the house alone.

35. Let’s/ hang/ clock/ the wall/ left/ the picture. *

A. Let hang the clock on the wall to left of the picture.

B. Let’s hang the clock in the wall to the left of the picture.

C. Let’s hang the clock at the wall to left of the picture.

D. Let’s hang the clock on the wall to the left of the picture.

36. Circle the letter of the incorrect underlined part. *

 

Hình ảnh không có chú thích

 

A.

B

C

D

37. Circle the letter of the incorrect underlined part. *

 

Hình ảnh không có chú thích

 

A.

B

C

D

38. different/ language learners/ ways/ learn/ words/ in *

A. Different language learners ways learn words in.

B. Language learners ways learn words in.

C. Language learners learn words in ways different.

D. Language learners learn words in different ways.

39. I and Thu can look after .......... *

A. herself

B. myself

C. ourselves

D. themselves

40. ...........does Miss Hoa want to be a teacher? -Because she loves children. *

A.What

B. Who

C. What

D. Why

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
1 giờ trước (17:32)

11. Miss Jackson said you ........... work harder on your Spanish pronunciation. *

A. should

B.ought

C.have to

D.will

12. ...........does Miss Hoa want to be a teacher? -Because she loves children. *

A.What

B. Who

C. What

D. Why

13. I like Nam’s sense of humor. His jokes always make us laugh ........... *

A. happy

B. unhappy

C. happily

D. unhappily

14. Children ............play with matches. It only takes one match to cause a fire. *

A. should

B. mustn’t

C. doesn’t have to

D. have to

15. I and Thu can look after .......... *

A. herself

B. myself

C. ourselves

D. themselves

16. There is a computer …… the middle …… the room. *

A. in / of

B. in / in

C. on / of

D. on / in

17. They have built this house ……………… 1990. *

A. since

B. for

C. in

D. at

18. It is dangerous to let children …………. in the kitchen. *

A. play

B. to play

C. playing

D. to playing

19. My father …………us to the zoo when he was alive. *

A. use to take

B. used to taking

C. used to take

D. was used to taking

Bình luận (1)
manh nguyenvan

Read the passage, and then choose the best answer. Books which give instructions on how to do things are very popular in the United States today. Thousands of these How to books are useful. In fact, there are about four thousand books with titles that begin with the words “How to”. One book my tell you how to earn more money. Another may tell you how to save or spend it and another may explain how to give your money away. Many How-to books give advice on careers. They tell you how to choose a career and how to succeed in it. If you fail however, you can buy the book “How to Turn Failure into Success”. If you would like to become very rich you can buy the book "How to Make a Millionaire". If you never make any money at all, you may need a book called "How to Live on Nothing". One of the most popular types of books is one that helps you with personal problems. If you want to have a better love of life, you can read "How to Succeed in Love every Minute of Your Life". If you are tired of books on happiness, you may prefer books which give step-bystep instructions on how to redecorate or enlarge a house. Why have How-to books become so popular? Probably because life has become so complex. Today people have far more free time to use. more choices to make, and more problems to solve. How-to books help people deal with modern life. 33. What is the passage mainly about? 
A. How to succeed in love every minute of your life.B. How to turn failure into success.C. How to make a millionaire.D. How-to books

Đỗ Thanh Hải
3 giờ trước (16:09)

1 B

2 C

II

1 S

2 C

III

1 A

2 C

3 C

4 D

5 B

6 C

Bình luận (1)

Khoá học trên Online Math (olm.vn)