Đỗ Thanh Hải
9 phút trước

11 has a big company

12 weaker than Linh and Hoa

as strong as Linh and Hoa

13 a quater to six

Bình luận (0)

10The village has a big company
11 Doan is weaker than Linh and Hoa 
Doan is not stronger than Linh and Hoa 
12 He gets up at quarter to past five

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
12 phút trước

6 is that car

7 subject is English

8 has many lakes

Bình luận (0)
Thuỳ Dương
12 phút trước

1. is that car

2. is English

3. has many lakes

Bình luận (0)
Minh Khanh
9 phút trước

1.how much does that car cost?

2.her favourite subject is english

3.My city has many lakes

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
20 phút trước

1 Minh's school have 24 students

2 there 5 people in Minh's family

3 home by car

4 a taxi to work

Bình luận (0)
Phan Thị Ngọc Lan

Exercise IV. Choose the best answers to complete the sentences.

1. Mark usually goes to the art club to draw pictures and paint them. His friends like his pictures a lot. Mark is very……………….

A. creative

  B. talkative

C. hard-working

D. sociable

2. My mum and dad ………………. work on Saturdays and Sundays.

A. doesn’t

B. don’t

C. isn’t

D. aren’t

3. Trang always gets up early so she is usually early ………………. school.

A. on

B. for

C. at

D. to

4. "Can you pass me the soda, please?"- ……………….

A. Sorry?     

 B. No, thank you     

C. Yes, why? 

D. Here you are

5. Tam is very pretty with her ……………….

A. brown long hair                               B. hair long brown

C. long brown hair                              D. brown hair long

6. John isn’t fat ………………. he is very strong.

A. but                   

B. so                 

C. because           

D. and

7. My friend ………………. a round face and short hair.

A. have                       

B. is               

C. are               

D. has

8. Students live and study in a / an ______ school. They only go home at weekends.

A. secondary                  B. international               C. boarding                                                         D. private

9. There ………a big table and some chairs……… the right ………… the bed.

A. is-on-in

B. are-on-of

C. are-in-on

D. is-to-of

10. There are many books and things on the floor. It’s really …………

A. clean

B. messy

C. interesting

D. tidy

11. “Would you like to come to my house for lunch?” – “ ______________”

A. It’s my pleasure    

B. Thank you

C. I’m busy

D. I’d love to

12. Man: Congratulations! Boy: _____________

A. I’m sorry.

B. Thank you.

C. What a pity!

D. Lucky you.

Đỗ Thanh Hải
19 phút trước

1. Mark usually goes to the art club to draw pictures and paint them. His friends like his pictures a lot. Mark is very……………….

A. creative

  B. talkative

C. hard-working

D. sociable

2. My mum and dad ………………. work on Saturdays and Sundays.

A. doesn’t

B. don’t

C. isn’t

D. aren’t

3. Trang always gets up early so she is usually early ………………. school.

A. on

B. for

C. at

D. to

4. "Can you pass me the soda, please?"- ……………….

A. Sorry?     

 B. No, thank you     

C. Yes, why? 

D. Here you are

5. Tam is very pretty with her ……………….

A. brown long hair                               B. hair long brown

C. long brown hair                              D. brown hair long

6. John isn’t fat ………………. he is very strong.

A. but                   

B. so                 

C. because           

D. and

7. My friend ………………. a round face and short hair.

A. have                       

B. is               

C. are               

D. has

8. Students live and study in a / an ______ school. They only go home at weekends.

A. secondary                  B. international               C. boarding                                                         D. private

9. There ………a big table and some chairs……… the right ………… the bed.

A. is-on-in

B. are-on-of

C. are-in-on

D. is-to-of

10. There are many books and things on the floor. It’s really …………

A. clean

B. messy

C. interesting

D. tidy

11. “Would you like to come to my house for lunch?” – “ ______________”

A. It’s my pleasure    

B. Thank you

C. I’m busy

D. I’d love to

12. Man: Congratulations! Boy: _____________

A. I’m sorry.

B. Thank you.

C. What a pity!

D. Lucky you.

Bình luận (0)
Thuỳ Dương
22 phút trước

1. Minh likes English.

2. Yes, it is

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
22 phút trước

1 He likes English

2 Yes, it is

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
38 phút trước

1 B

2 C

3 A

4 B

5 B

6 C

7 C

8 B

9 A

10 C

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
50 phút trước

1D

2B

3A

4B

Bình luận (0)
Yến Phạm
49 phút trước

1.She likes her bedroom because it is clean and tidy.

A.dirty                   B. big                 C. nice         D. messy

2. I usually get up early to do exercise in the morning.

A. have dinner             B. stay up           C. start         D. go to school

3. Hos always helps her mother cook meals for the family. She’s hard – working.

A. lazy                   B. creative         C. kind        D. humorous

4. Things in the city are more expensive than those in the countryside.

A. cheap                B. cheaper          C. modern          D. more modern

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
49 phút trước

1 some

2 any

3 few

4 little

5 much

6 little

7 many

Bình luận (0)
Minh Khanh
49 phút trước

1.some

2.any

3.few

4.little

5.much

6.a little

7.many

Bình luận (0)

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN