TEST 1

Komorebi
Hôm kia lúc 22:15

1D 2B 3B 4C 5D 6D 7A 8C 9D 10C 11C 12B 13A 14A 15B 16C 17A 18B 19A 20C 21C 22C 23A 24B 25D 26C 27B 28D 29C 30D 31C 32D 33A 34C 35D 36B 37D 38B 39C 40C

Bình luận (0)
_Sunn So Sad_
19 tháng 9 lúc 14:35

She usually practises listening to English programs on TV

Last week, we had a picnic near the foot of Ba Den Mountain

Home village is 30 kilometers from the city center

She won't apply for this job unless she has a certification

Bình luận (0)
tram tran

1. Hue city is stuated ..............  the Huong river bank.

A. on            B. in             C. to               D. at

2. This reference book is ................ as expensive as the one over there

A. double            B. twice             C. much               D. a lot

3. Florida is famous for its tourist attractions. Its coastline offers excelent white sand beaches ............, its has warm, sunny weather.

A. Otherwise           B. On the other hand             C. Nevertheless       D.Furthermore

4. They didn't have enough  ............ in the suitcase for all the things they had bought on holidays. 

A. room         B. place        C. size            D. area

5. We need some sunshine so we have ...........up all minds to go aboad.

A. turned           B. set              C. made             D. looked

6. The manager .............. his hotell survant of stealing the money.

A. complained             B. blamed             C.accesed            D. scolded

7. ................of the committee, I'd like to thank you for your generous donation.

A. According              B. On behalf             C. Togerther          D. In addition

8. Did Army's parents leave her her any money ? => No, she has to support ............. now.

A. in her now              B. all alone              C. herself              D. her

9. I tried the trousers on but they were ............. too big for me.

A. fairly             B. pretty             C. quite            D. rather 

10. After the examinations, we have a lot of ............... during the summer holiday.

A. friendship               B. recreations           C. reference             D. pierrot

 

Komorebi
16 tháng 9 lúc 23:23

1. Hue city is stuated ..............  the Huong river bank.

A. on            B. in             C. to               D. at

2. This reference book is ................ as expensive as the one over there

A. double            B. twice             C. much               D. a lot

3. Florida is famous for its tourist attractions. Its coastline offers excelent white sand beaches ............, its has warm, sunny weather.

A. Otherwise           B. On the other hand             C. Nevertheless       D.Furthermore

4. They didn't have enough  ............ in the suitcase for all the things they had bought on holidays. 

A. room         B. place        C. size            D. area

5. We need some sunshine so we have ...........up all minds to go aboad.

A. turned           B. set              C. made             D. looked

6. The manager .............. his hotell survant of stealing the money.

A. complained             B. blamed             C.accused            D. scolded

7. ................of the committee, I'd like to thank you for your generous donation.

A. According              B. On behalf             C. Togerther          D. In addition

8. Did Army's parents leave her her any money ? => No, she has to support ............. now.

A. in her now              B. all alone              C. herself              D. her

9. I tried the trousers on but they were ............. too big for me.

A. fairly             B. pretty             C. quite            D. rather 

10. After the examinations, we have a lot of ............... during the summer holiday.

A. friendship               B. recreations           C. reference             D. pierrot

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
14 tháng 9 lúc 20:00

1 competitive

2 advantage

3 description

4 punished

5 unbelievable 

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
14 tháng 9 lúc 19:45

1 impressive

2 friendliness

3 instructions

4 compulsory

5 separate

Bình luận (3)
ⒷẢⓄ  ☞ⒼⓂ
14 tháng 9 lúc 19:46

Supply the correct form of the words in parentheses
1. Mr. Long has an_impressive_ collection of stamps. (impress)
2. We like the beauty of the city and the_friendliness_ of the people. (friend)
3. Read these_instructions_ carefully before taking this medicine. (instruct)
4. Swimming is_compulsory_ at my school. (compel)
5. I try to keep meat_separated_ from other food in the fridge. (separation)

Bình luận (0)
Hoàng Phú Thiện
14 tháng 9 lúc 19:46

1. impressive

2. friendliness

3. instructions

4. compulsory

5. separate

Bình luận (0)
Komorebi
13 tháng 9 lúc 11:55

1 I quite like listening to classical music now although I wasn't keen on it when I was younger 

=> I am used to listening to classical music although I wasn't keen on it when I was younger.

2 When you buy a new car , you need some time pratice driving it

=> you need some time to get used to driving a new car.

Bình luận (0)
Anh Nguyễn Diệu
11 tháng 9 lúc 15:05

They last saw her five years ago.

How long ago did he live in this city?

I last met them a year ago.

She started working in this factory in 2001

They are looking forward to their holiday

It's two years since we last visited Hanoi

Bình luận (0)
Đỗ Thanh Hải
11 tháng 9 lúc 15:05

5 They last saw her 5 years ago

6 How long ago did he live in this city

7 I last met them a year ago

8 She started working in this factory in 2001

9 They are looking forward to their holiday

10 It's 2 years since we last visited HN

Bình luận (0)
Anh Nguyễn Diệu
11 tháng 9 lúc 14:31

6. We wish it didn't rain heavily so we could go out

7. They used to live far from me

8. They used to make a lot of mistakes in spelling

9. He used to go bowling on Sunday evening

10. He used to play game a lot last year

Bình luận (1)