Luyện tập tổng hợp

Bạn chưa đăng nhập. Vui lòng đăng nhập để hỏi bài
Anh Nguyễn Phương

Vietnamese fermented pork roll (nem chua) is a meat roll with a sweet, sour, salty and spicy taste which makes the mouth salivates with each bite. vietnamese fermented pork roll possesses the local character of each region of vietnam, due to the differing ingredients and sauces used. it is the reason why it becomes the traditional vietnamese food. most versions of vietnamese fermented pork roll can be distinguished by their name, which is usually named after the area it originated from, such as thanh hoa, dong ba fermented pork roll in the ancient royal capital of hue, and ninh hoa fermented pork roll in khanh hoa province, yen mac fermented pork roll in ninh binh province, etc.

Answer the questions:

1. What is main ingredient of this traditinal Vietnamese Food?

__________________________________________________________________

2. How long do we keep the fermented pork rolls in a cool place before eating?

__________________________________________________________________

Anh Nguyễn Phương
15 tháng 11 2017 lúc 12:36

lam on giup mik


Các câu hỏi tương tự
Anh Nguyễn Phương
Xem chi tiết
Nguyệt Linh
Xem chi tiết
Linh Đan
Xem chi tiết
Ngọc Linh
Xem chi tiết
hello sunshine
Xem chi tiết
nguyễn triệu minh
Xem chi tiết
Ngọc Linh
Xem chi tiết
lê thị mai trang
Xem chi tiết
I don
Xem chi tiết