Vietnamese Cuisine
Vietnamese food is fresh and healthy and getting more and more popular all over the World. It exhibits great diversity but can be classified into three primary categories by locations: the north, south, and central regions of the country. Many types of noodles and noodle soups and all type of spring rolls are popular here. Less use of oil and greater use of fresh vegetables is preferred. Soy sauce, fish sauce, mint, and basil are popular ingredients. Rice is the main food and eaten in 3 meals a day. The flavors of Vietnamese food range from spicy and sour to sweet. The Noodle Soup originating in North Vietnam is a noted Vietnamese dish and features rice noodles with beef, chicken, fish, sea food…. soup and scallions or bean sprouts as accompaniments. There is vegetarian noodle soup too.
Hướng dẫn dịch:
Ẩm thực Việt Nam
Thực phẩm Việt Nam tươi ngon, tốt cho sức khỏe và ngày càng được ưa chuộng trên toàn thế giới. Nó thể hiện sự đa dạng lớn nhưng có thể được phân thành ba loại chính theo địa điểm: miền bắc, miền nam và miền trung của đất nước. Ở đây có nhiều loại bún, bún và đủ loại nem được ưa chuộng. Nên sử dụng ít dầu hơn và sử dụng nhiều rau tươi hơn. Nước tương, nước mắm, bạc hà và húng quế là những nguyên liệu phổ biến. Cơm là thức ăn chính và được ăn thành 3 bữa một ngày. Hương vị món ăn Việt Nam đa dạng từ cay, chua đến ngọt. Phở có nguồn gốc từ miền Bắc Việt Nam là một món ăn nổi tiếng của Việt Nam với bún với thịt bò, thịt gà, cá, hải sản…. súp và hành lá hoặc giá đỗ ăn kèm. Có cả bún chay nữa.