Luyện tập tổng hợp

Hoàng Thanh Tâm

Choose the best option to complete the following sentences

1. She asked me ................. I liked pop music.

A. Weather B. what C.if D.x

2. Claire told me that her father ......... a race horse.

A. owns B.owned C.owning D. A and B

3. I rang my friend in Australia yesterday, and she said it ............... raining there.

A. is B.were C.has been D.was

4. The builders have ............ that everything will be ready on time.

A. promised B.promise C.promises D. promising

5. The last time I saw Linda, she looked very ralaxed. She explained she'd been on holiday the .......... week.

A. ago B.following C.next D.previous

6. Tom has .......... this story wasn't completely true.

A. admitting B. was admitted that C.admitted D.admit that

7. When I rang Tessa some time last week. She said she was busy ........... day.

A. that B.the C.then D.this

8. I wonder ............ the tickets are on sale yet.

A. what B.when C.where D.whether

9. Mathew ......... emma that her train was about to leave.

A. has reminded B. has reminded that C. reminded D.reminded that

10. Hello, Jim. I didn't expect to see you today. Sophie said you ........ ill.

A. are B.were C.was D.should be

11.Ann ...... and left.

A.said goodbye to me B.says goodbye to me

C. tell me goodbye D. told me goodbye

12. I told you .......... to switch off the computer, didn't I?

A.don't B. not C/ not to D. to not

13. Sarah was driving to fast, so I .......... to slow down.

A. asked her B. asked C.ask D.have asked her

Linh Diệu
27 tháng 9 2017 lúc 21:48

Choose the best option to complete the following sentences

1. She asked me ................. I liked pop music.

A. Weather B. what C.if D.x

2. Claire told me that her father ......... a race horse.

A. owns B.owned C.owning D. A and B

3. I rang my friend in Australia yesterday, and she said it ............... raining there.

A. is B.were C.has been D.was

4. The builders have ............ that everything will be ready on time.

A. promised B.promise C.promises D. promising

5. The last time I saw Linda, she looked very ralaxed. She explained she'd been on holiday the .......... week.

A. ago B.following C.next D.previous

6. Tom has .......... this story wasn't completely true.

A. admitting B. was admitted that C.admitted D.admit that

7. When I rang Tessa some time last week. She said she was busy ........... day.

A. that B.the C.then D.this

8. I wonder ............ the tickets are on sale yet.

A. what B.when C.where D.whether

9. Mathew ......... emma that her train was about to leave.

A. has reminded B. has reminded that C. reminded D.reminded that

10. Hello, Jim. I didn't expect to see you today. Sophie said you ........ ill.

A. are B.were C.was D.should be

11.Ann ...... and left.

A.said goodbye to me B.says goodbye to me

C. tell me goodbye D. told me goodbye

12. I told you .......... to switch off the computer, didn't I?

A.don't B. not C/ not to D. to not

13. Sarah was driving to fast, so I .......... to slow down.

A. asked her B. asked C.ask D.have asked her

Bình luận (0)
Xuân Dinh
27 tháng 9 2017 lúc 22:09

Choose the best option to complete the following sentences

1. She asked me ................. I liked pop music.

A. Weather B. what C.if D.x

2. Claire told me that her father ......... a race horse.

A. owns B.owned C.owning D. A and B

3. I rang my friend in Australia yesterday, and she said it ............... raining there.

A. is B.were C.has been D.was

4. The builders have ............ that everything will be ready on time.

A. promised B.promise C.promises D. promising

5. The last time I saw Linda, she looked very ralaxed. She explained she'd been on holiday the .......... week.

A. ago B.following C.next D.previous

6. Tom has .......... this story wasn't completely true.

A. admitting B. was admitted that C.admitted D.admit that

7. When I rang Tessa some time last week. She said she was busy ........... day.

A. that B.the C.then D.this

8. I wonder ............ the tickets are on sale yet.

A. what B.when C.where D.whether

9. Mathew ......... emma that her train was about to leave.

A. has reminded B. has reminded that C. reminded D.reminded that

10. Hello, Jim. I didn't expect to see you today. Sophie said you ........ ill.

A. are B.were C.was D.should be

11.Ann ...... and left.

A.said goodbye to me B.says goodbye to me

C. tell me goodbye D. told me goodbye

12. I told you .......... to switch off the computer, didn't I?

A.don't B. not C/ not to D. to not

13. Sarah was driving to fast, so I .......... to slow down.

A. asked her B. asked C.ask D.have asked her

Bình luận (0)
Quyên Bùi
28 tháng 9 2017 lúc 8:13

1. C

2. B

3. D

4. A

5. D

6. C

7. A

8. D

9. C

10. B

11. A

12. B

13. A

Bình luận (0)

Các câu hỏi tương tự
Huyền Trang Hoàng
Xem chi tiết
Huyền Trang Hoàng
Xem chi tiết
Huyền Trang Hoàng
Xem chi tiết
Huyền Trang Hoàng
Xem chi tiết
hello hello
Xem chi tiết
Christopher
Xem chi tiết
Yến Chi Nguyễn
Xem chi tiết
Huyền Trang Hoàng
Xem chi tiết
Huyền Trang Hoàng
Xem chi tiết