Bạn chưa đăng nhập. Vui lòng đăng nhập để hỏi bài
Nguyễn Minh Phúc

Write a paragraph about how to make spring rolls

Tham khảo nhé:

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.
=> Bài dịch:
Việt Nam nổi tiếng với các món ăn truyền thống và ngon. Tất cả họ đều có thể mang đến miệng của bất cứ ai, nhưng như chính bản thân tôi, tôi thích những chiếc bánh nem. Chả giò là loại cơm chiên nhẹ - giấy cuộn, nhỏ hơn và crispier hơn cuộn trứng Trung Quốc nhưng có hương vị hơn. Chúng chứa đầy những miếng biển, cua, rau củ, hành, nấm, bún và trứng. Để chuẩn bị cho chúng, đặt lên trên một bánh gạo mỏng, cuộn lại sau đó chiên. Cuối cùng, bánh nem, khi chuẩn bị đầy đủ, được bọc trong một số loại rau tươi, sau đó đẫm nước mắm. Mẹ tôi thường nấu nem cho tôi, đặc biệt vào những ngày quan trọng trong năm, chẳng hạn như nghỉ Tết. Khi tôi ăn, tôi cảm thấy tất cả tình yêu của mẹ tôi dành cho tôi.

Chúc bạn hok tốt.

Tham khảo.

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.
=> Bài dịch:
Việt Nam nổi tiếng với các món ăn truyền thống và ngon. Tất cả họ đều có thể mang đến miệng của bất cứ ai, nhưng như chính bản thân tôi, tôi thích những chiếc bánh nem. Chả giò là loại cơm chiên nhẹ - giấy cuộn, nhỏ hơn và crispier hơn cuộn trứng Trung Quốc nhưng có hương vị hơn. Chúng chứa đầy những miếng biển, cua, rau củ, hành, nấm, bún và trứng. Để chuẩn bị cho chúng, đặt lên trên một bánh gạo mỏng, cuộn lại sau đó chiên. Cuối cùng, bánh nem, khi chuẩn bị đầy đủ, được bọc trong một số loại rau tươi, sau đó đẫm nước mắm. Mẹ tôi thường nấu nem cho tôi, đặc biệt vào những ngày quan trọng trong năm, chẳng hạn như nghỉ Tết. Khi tôi ăn, tôi cảm thấy tất cả tình yêu của mẹ tôi dành cho tôi.

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.
=> Bài dịch:
Việt Nam nổi tiếng với các món ăn truyền thống và ngon. Tất cả họ đều có thể mang đến miệng của bất cứ ai, nhưng như chính bản thân tôi, tôi thích những chiếc bánh nem. Chả giò là loại cơm chiên nhẹ - giấy cuộn, nhỏ hơn và crispier hơn cuộn trứng Trung Quốc nhưng có hương vị hơn. Chúng chứa đầy những miếng biển, cua, rau củ, hành, nấm, bún và trứng. Để chuẩn bị cho chúng, đặt lên trên một bánh gạo mỏng, cuộn lại sau đó chiên. Cuối cùng, bánh nem, khi chuẩn bị đầy đủ, được bọc trong một số loại rau tươi, sau đó đẫm nước mắm. Mẹ tôi thường nấu nem cho tôi, đặc biệt vào những ngày quan trọng trong năm, chẳng hạn như nghỉ Tết. Khi tôi ăn, tôi cảm thấy tất cả tình yêu của mẹ tôi dành cho tôi.

THAM KHẢO.

Tập-chơi-flo
1 tháng 12 2018 lúc 21:56

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.

Tập-chơi-flo
1 tháng 12 2018 lúc 21:56

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.

Tập-chơi-flo
1 tháng 12 2018 lúc 21:56

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.

Tập-chơi-flo
1 tháng 12 2018 lúc 21:56

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.

Tập-chơi-flo
1 tháng 12 2018 lúc 21:56

Vietnam is famous with its traditional and delicious dishes. All of them easioly bring to anyone's mouth indeed, but as myself, I enjoy spring rolls best. Spring rolls are lightly fried rice - paper rolls, smaller and crispier than Chinese egg rolls but more flavorful. They are filled with highly seasond morsels of crab, shrimp, chopped vegetables, onion, mushroom, vermicelli and eggs. To prepare them, place the above mentioned filling on a thin rice pancake, roll up then fry. Finally, spring rolls, when fully prepared, are wrapped into somes kinds of fresh vegetables, then doused in fish sauce. My mother ussually cooks spring rolls for me, espeicially on important days in year, such as Tet holiday. When I eat them, i feel all of my mother's love that she reserves for me. To me, they're the most speicial dish in this world.


Các câu hỏi tương tự
Minh Bình
Xem chi tiết
liia
Xem chi tiết
Dương Minh
Xem chi tiết
Vu
Xem chi tiết
Moon
Xem chi tiết
Đàm Gia Nhật Nguyên
Xem chi tiết
NGUYỄN ANH ĐỨC (ERROR)
Xem chi tiết
nguyễn Anh Đức
Xem chi tiết
Nguyễn Thiện Đức
Xem chi tiết