Bạn chưa đăng nhập. Vui lòng đăng nhập để hỏi bài
Lê Quỳnh  Anh

Sugar tastes sweet because of thousands of receptors on the tongue which connect the substance with the brain. The taste of sweetness is universally accepted as the most pleasurable known, although it is a fructose. Abundant is the most common occurring sugar, (1)______ of which include fruit and honey. Sucrose, which supplies glucose to the body, is (2)______  from the sugar cane plant, and white sugar (pure sucrose) is used by food technologists to (3)______ sweetness in other substances. Approximately a dozen artificial sweeteners have been discovered; one of the earliest was Sorbitol from France.

Manufacturers add large amounts of sugar to foodstuffs but never more than the (4)______ required to produce the optimum pleasurable taste. Surprisingly, this amount is similar for different people and in different cultures. No one has (5)______ discovered a way to predict whether a substance will taste sweet, and it was by chance alone that all the man-made chemical sweeteners were found to be sweet.

Điền vào số 4

A. maximum

B. excess

C. extremity

D. limit

Dương Hoàn Anh
10 tháng 3 2019 lúc 14:09

Đáp án A

Gii thích: maximum (lượng tđa)

Dch: Các nhà sản xuất thêm lượng lớn đường vào thực phẩm nhưng không bao giờ vượt quá mức tối đa cần thiết để tạo ra hương vị dễ chịu nht.


Các câu hỏi tương tự
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết
Lê Quỳnh  Anh
Xem chi tiết