Học tại trường Chưa có thông tin
Đến từ Chưa có thông tin , Chưa có thông tin
Số lượng câu hỏi 611
Số lượng câu trả lời 12
Điểm GP 0
Điểm SP 0

Người theo dõi (0)

Đang theo dõi (0)


lekhoi

Chủ đề:

Luyện tập tổng hợp

Câu hỏi:

Read the following passage. Decide if the statements are True or False, and choose the correct answers (A, B, C or D) for the questions 5 and 6.

Today Levi Strauss & Co. makes jeans in large factories. Other companies all over the world also make jeans. Usually, one worker makes just one part of the pair of pants. Someone makes the front of the pant legs, and someone else makes the back. Another person puts in the zipper.

Why are jeans popular? In the United States, they are the only kind of traditional clothes. In other countries, young people wear them because they want to look modern. Jeans are a sign of youth and independence. Everybody wears jeans because everybody wants to be modern, young and independent.

 

1. Usually, one worker makes all part of the pair of jeans.                                                  

2. The United States has many different types of traditional clothes.                                    

3. Jeans are made and worn worldwide.                                                          

4. Today only Levi Strauss & Co. makes jeans in the world.                                           

5. According to the writer, ____________________________

 

       A. only young people wear jeans. C. jeans symbolize youth and independence.

B. a few workers make the zipper.          D. jeans seem to be unpopular all over the world.

 

6.  Young people like jeans because ________________________.

 A.they are made by Levi Strauss.                C. they are included strong zippers.

 A.they are useful for their work.                   D. they want to look modern

lekhoi

Chủ đề:

Luyện tập tổng hợp

Câu hỏi:

Read the following passage. Decide if the statements are True or False, and choose the correct answers (A, B, C or D) for the questions 5 and 6.

   A.    Nylon was invented in the early 1930s by an American chemist, Julian Hill. Other scientists worked with his invention and finally on 27 October 1938, Nylon was introduced to the world. It was cheap and strong and immediately became successful, especially in making of ladies’ stocking. During the Second World War, the best present for many women was a pair of nylon stockings, but more importantly, it was used to make parachutes and tires.

Today, nylon is found in many things: carpets, ropes, seat belts, furniture, computers… It has played an important part in our lives for over 50 years. Next year about 36 million tons of it will be manufactured.

1.  Nylon was introduced to the world in 1838.    

2.  Nylon was used to make stockings, parachutes and tires.    

3.  We can’t find nylon in ropes.                                                         

4.  About 36 million tons of ropes will be manufactured next year.                           

5.  The main idea of the passage is about:

 

  A. The application of nylon to life.      C. The invention and application of nylon to life.

  B. The importance of nylon.              D. The way to find nylon.

 

  6.  It can be inferred from the passage that:

 

  A. Nylon is one of the most breakthrough invention.   C. Nylon has never been out of date.

  B. Nylon used to be used in the past.                 D. Products made from nylon are good

 

lekhoi
lekhoi

Chủ đề:

Luyện tập tổng hợp

Câu hỏi:

.         Nylon was invented in the early 1930s by an American chemist, Julian Hill. Other scientists worked with his invention and finally on 27 October 1938, Nylon was introduced to the world. It was cheap and strong and immediately became successful, especially in making of ladies’ stocking. During the Second World War, the best present for many women was a pair of nylon stockings, but more importantly, it was used to make parachutes and tires.

Today, nylon is found in many things: carpets, ropes, seat belts, furniture, computers… It has played an important part in our lives for over 50 years. Next year about 36 million tons of it will be manufactured.

1. Nylon was introduced to the world in 1838.    

2. Nylon was used to make stockings, parachutes and tires.     

3. We can’t find nylon in ropes.                                                          

4. About 36 million tons of ropes will be manufactured next year.                            

5. The main idea of the passage is about:

 

A. The application of nylon to life.    C. The invention and application of nylon to life.

B. The importance of nylon.             D. The way to find nylon.

 

6. It can be inferred from the passage that:

 

A. Nylon is one of the most breakthrough invention.   C. Nylon has never been out of date.

B. Nylon used to be used in the past.                  D. Products made from nylon are good

 

lekhoi