Unit 10: Communication

AFK_VIETNAM
29 tháng 10 2020 lúc 20:20

written

Bình luận (0)
Dương Dương
5 tháng 7 2020 lúc 21:50

written communications include emails, texts, memos, letters, document, reports, newletters, spreadsheets, etc.

Bình luận (0)
Châu Châu
1.You look tired. Shall I get you some milk? _____. * a.Yes, please b.You’re welcome c.Yes, let’s d.No problem 2.Linda is one of the ____ from Friends of the Earth. * a.representatives b.representing c.represent d.represents 3.One ton of recycled paper can save _____ eight trees. * a.carefully b.lately c.approximately d.fortunately 4.Nowadays, many people wear shoes and sandals made _____ old car tires. * a.in b.from c.into d.by 5.It’s not easy to find cheap (accommodate) at this time. * a.accommodated b.accommodating c.accommodation d.accommodate 6.She left the room without (explain). * a.explainable b.explainer c.explaination d.explanation 7.Last night Nga stayed up late. Now she feels very (sleep). * a.sleeping b.sleepy c.asleep d.sleep 8.It is not difficult to understand what he said. => Understanding....... * a.Understanding what he said it is not difficult. b.Understanding what he said is not difficult. c.Understanding what he said it is easy. d.Understanding what he said is not easy. 9.All of us passed the English exam. We are happy. => We are.... * a.We are happy all of us passed the English exam. b.We are happy in order that all of us passed the English exam. c.We are happy that all of us passed the English exam. d.We are happy that passed the English exam. 10.This is the first time Hoa has made a skirt. => Hoa has never....... * a.Hoa has never made a skirt before. b.Hoa has never made a skirt. c.Hoa has never make a skirt before. d.Hoa has never made a skirt up to now. .
Đào Thu Hiền
27 tháng 4 2020 lúc 19:15

1. a

2. a

3. c

4. a

5. c

6. c

7. b

8. b

9. c

10. a

Lần sau bạn chịu khó tách câu ra cho rõ nhé.

Chúc bạn học tốt ^ ^ !

Bình luận (0)
Châu Châu
24 tháng 4 2020 lúc 13:49

giúp mình với ạ

Bình luận (0)
✟şóı™βạ☪❖
10 tháng 4 2020 lúc 9:25

Complete the second sentences using the word given, so that it has a similar meaning to the firt one

1. People in my neighborhood often use dynamite for fishing, so a lot of sea creatures are killed. STOP

=> If people in my neighborhood didn't often use dynamite for fishing, a lot of sea creatures wouldn't be killed

2. Although she was busy, she managed to find the time to proofread for me. BEING

=> Despite being busy, she managed to find the time to proofread for me.

3. Keeping calm is the secret of passing your driving test. LONG

=> As long as you keep calm,you will pass the writing test.

4. I don't want you to tell anyone about our plan. DIDN'T

=> I didn't want you to tell anyone about our plan

5. Both my sister and I are not good at speaking English. AM

=> Neither am I and my sister are not good at speaking English.

Bình luận (0)
Toàn Nguyễn Đức
24 tháng 2 2020 lúc 8:39

the words or phrases below đâu rồi??

Bình luận (0)
Cong Anh Le
23 tháng 2 2020 lúc 22:32

was sleeping

Bình luận (0)
HUYNH NHAT TUONG VY
3 tháng 6 2019 lúc 7:55

Bạn có thể thêm that cũng được

" He said(that) your picture as print"

Bình luận (0)
Quỳnh Nhi
5 tháng 6 2019 lúc 22:24

Câu của bạn sai ngữ pháp rồi, nhưng mình cũng khá loay hoay về sửa :(((

Bình luận (0)

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN

Loading...

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN