TEST 9

🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 2 tháng 1 lúc 11:26

1.Lucy says that she prefers to listen to music without her headphones   RATHER

=>Lucy says that.........she would rather not listen.......... to music with her headphones

2.Benjamin apologised for being so distracted lately    CLOUDS

=>Benjamin apologised for....being in the clouds... lately

3.I was finally able to study enough, and in the end i even played some video games   MANAGE

=>Not only........did I manage to........study enough, but also i played some video games in the end.

4.we went hiking over the weekend despite the bad weather.     THOUGH

=> We went hiking over the weekend ......even though the weather was........ bad

5. Some people still believe that Elvis Presley is well and living on an island.  BE

=>Elvis Presley............is still believed to be............ well and living on an island.  

Bình luận (0)
Tuệ Lâm
Tuệ Lâm 31 tháng 12 2020 lúc 13:04

1. She supports her theory with.........uncopiable.............evidence. (COPY)

2. Will it ever be possible for the human race to reach the extreme......boundary....... of the universe? (BOUND)

3. He says he had no intention of hurting me, but I am sure he hit me.....purposedly...... (PURPOSE)

4. Safety tests on old cars have been...........standardized.................... throughout Europe. (STANDARD)

5. The teacher warned the children that if they.......misbehaved.........again, they would be punished. (BEHAVE)

Bình luận (0)
Tuệ Lâm
Tuệ Lâm 24 tháng 12 2020 lúc 17:42

1. A. kerosene B. tinsel C. pessimism D. mussel

2. A. considerate B. candidate C. associate D. adequate

3. A. scowl B. frown C. sprout D. dough

4. A. bombard B. discard C. mustard D. retard

5. A. intellectual B. situation C. digestion D. Greenwich

Bình luận (0)
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 24 tháng 12 2020 lúc 19:04

1. A. kerosene B. tinsel C. pessimism D. mussel

2. A. considerate B. candidate C. associate D. adequate

3. A. scowl B. frown C. sprout D. dough

4. A. bombard B. discard C. mustard D. retard

5. A. intellectual B. situation C. digestion D. Greenwich

Bình luận (0)
Quangquang
Quangquang 25 tháng 12 2020 lúc 19:40

1. A. kerosene B. tinsel C. pessimisD. mussel

2. A. considerate B. candidate C. associate D. adequate

3. A. scowl B. frown C. sprout D. dough

4. A. bombard B. discard C. mustard D. retard

5. A. intellectual B. situation C. digestion D. Greenwich

Bình luận (0)
Tuệ Lâm
Tuệ Lâm 23 tháng 12 2020 lúc 19:17

1. Vietnam is a socialist country following .............socialism............. (SOCIETY)

2. When we arrived at the hotel, we were amazed at the .....imcomparable................ hospitality of the fans. (COMPARE)

3. His health was seriously affected because he suffered from constant .........sleeplessness....... (SLEEP)

4. The company is investing much money in modernizing and .................industrializing............. the factories. (INDUSTRY)

5. It's..............inadvisable................ to have too much fat and sugar in your diet. (ADVICE)

6. We must use our natural resources ..............economically............. (ECONOMY)

7. Life in big cities is very competitive. Its ............compitition................. may sometimes make people stressful. (COMPETE)

8. He was too .........ashamed......... to tell his teacher about the stupid mistake. (SHAME)

9. I don't find this book very .........readable............. . In fact, the plot is quite bad. (READ)

10. You must make a quick...............decision............. about who wins the contest. (DECIDE)

Bình luận (0)
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 23 tháng 12 2020 lúc 19:18

1. Vietnam is a socialist country following ...........socialism............... (SOCIETY)

2. When we arrived at the hotel, we were amazed at the ............incomparable......... hospitality of the fans. (COMPARE)

3. His health was seriously affected because he suffered from constant .........sleeplessness....... (SLEEP)

4. The company is investing much money in modernizing and ..................industrializing............ the factories. (INDUSTRY)

5. It's...............inadvisable............... to have too much fat and sugar in your diet. (ADVICE)

6. We must use our natural resources ............economically............... (ECONOMY)

7. Life in big cities is very competitive. Its ..............competition............... may sometimes make people stressful. (COMPETE)

8. He was too ........ashamed.......... to tell his teacher about the stupid mistake. (SHAME)

9. I don't find this book very ..........readable............ . In fact, the plot is quite bad. (READ)

10. You must make a quick..............decision.............. about who wins the contest. (DECIDE)

Bình luận (0)
Quangquang
Quangquang 25 tháng 12 2020 lúc 19:41

1. Vietnam is a socialist country following .............socialism............. (SOCIETY)

2. When we arrived at the hotel, we were amazed at the .....imcomparable................ hospitality of the fans. (COMPARE)

3. His health was seriously affected because he suffered from constant .........sleeplessness....... (SLEEP)

4. The company is investing much money in modernizing and .................industrializing............. the factories. (INDUSTRY)

5. It's..............inadvisable................ to have too much fat and sugar in your diet. (ADVICE)

6. We must use our natural resources ..............economically............. (ECONOMY)

7. Life in big cities is very competitive. Its ............compitition................. may sometimes make people stressful. (COMPETE)

8. He was too .........ashamed......... to tell his teacher about the stupid mistake. (SHAME)

9. I don't find this book very .........readable............. . In fact, the plot is quite bad. (READ)

10. You must make a quick...............decision............. about who wins the contest. (DECIDE)

Bình luận (0)
Pu Mi Ka
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 28 tháng 11 2020 lúc 21:56

Giúp mình giải các bài này ạ 🥺

1. The weather is not fine. We can't take photographs.

If..the weather were fine, we could take photographs....

2. You press this botton to stop the machine.

If...you press this botton, the machine will stop...

3. We don't have enough money so we can't buy that house.

If...we had enough money, we could buy that house....

4.If someone doesn't put the coal in, the fire will go out.

Unless..someone puts the coal in, the fire will go out...

5. We don't see our grandparents often because they live so far away.

If....we didn't live so far away, we would see our grandparents often...

6.Unless we reduce the use of water and electricity, we'll have to pay more this month.

If we...don't reduce the use of water and electricity, we'll have to pay more this month...

7. He can't buy the computer because he doesn' have enough money.

If..he had enough money, he could buy the computer....

8. Working so much will make you tired.

If you..work so much, it will make you tired..

9.People don't do enough exercise, so there is a lot of heart disease.

If...people did enough exercise, there weren't a lot of heart disease....

10. Water these plants or they will die.

Unless..we water these plants, they will die..

11. I'm not rich so I can't buy that house.

If I..were rich, I could buy that house....

11.He works in the evening so he has no time to play with his children.

If he..didn't work in the evening, he would have time to play with his children...

12. I can't give you a ride because I don't have a motorbike.

If I..had a motorbike, I could give you a ride...

13.Hurry up or we will be late for the concert.

If we don't hurry up, we will be late for the concert.

14.She goes to school late because she lives very far from school.

Unless she...lived very far from school, she wouldn't go to school late....

15. The test is so difficult that we can't finish it on time.

If the test..weren't so difficult, we could finish it on time..

16. People don't trust him because he tells lies.

If he.didn't tell lies, people would trust him..

17. She is so busy that she can't come to the party.

If she..weren't so busy, she could come to the party...

18. I don't have money, so I'm not going on holiday.

If I..had money, I could go on holiday..

19. He often gets bad marks because he is lazy.

If..he weren't lazy, he wouldn't get bad marks...

20. Do it now, or you will not finish it on time.

If...you don't do it now, you won't finish it on time..

Bình luận (0)
Phương Dung
Phương Dung 28 tháng 11 2020 lúc 21:38

Rewrite the sentence

1. You should apologize for the misunderstanding to her.

If I were you, I would apologize for the misunderstanding to her.

2. Unless you change your mind, the company won't refund the money

If you don't change your mind, the company will refund the money

3.Tom isn't in my place, so he doesn't understand.

If Tom were in my place, he would understand.

4. We can't go because it is raining.

If it were not rain, we could go

5. Unless there is so much traffic, the air won't be polluted.

If

6.If it doesn't rain, there will be a shortage of water.

Unless it rain, there will not be a shortage of water.

7.Unless she starts at once, she will be late.

If she doesn't start at once, she will be late.

18. You will lose your job. You are late again.

If you were not late again, you would not lose your job.

19.If she doesn't hurry, she will miss the train.

Unless she hurries, she will not miss the train.

20. The weather is not fine. We can't take photographs.

If the weather were fine. We could take photographs.

Bình luận (0)
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 28 tháng 11 2020 lúc 21:42

Giúp mình với ạ, mình cảm ơn ^^

Rewrite the sentence

1. You should apologize for the misunderstanding to her.

If I were....you, I would apologize for the misunderstanding to her...

2. Unless you change your mind, the company won't refund the money

If you..don't change your mind, the company won't refund the money...

3.Tom isn't in my place, so he doesn't understand.

If Tom..were in my place, he would understand.

4. We can't go because it is raining.

If..it weren't raining, we could go...

5. Unless there is so much traffic, the air won't be polluted.

If..there isn't so much traffic, the air won't be polluted...

6.If it doesn't rain, there will be a shortage of water.

Unless....it rains, there will be a shortage of water......

7.Unless she starts at once, she will be late.

If...she doesn't start at once, she will be late...

18. You will lose your job. You are late again.

If..you are late again, you will lose your job...

19.If she doesn't hurry, she will miss the train.

Unless...she hurries, she will miss the train...

20. The weather is not fine. We can't take photographs.

If...the weather were fine, we could take photographs....

Bình luận (0)
Nguyễn Duy Hải Bằng
Nguyễn Duy Hải Bằng 16 tháng 11 2020 lúc 15:13

I suggest going to the countryside this weekend.

Bình luận (0)
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 16 tháng 11 2020 lúc 17:16

Why don't we go to the countryside?

-> Let's go to the countryside.

-> How about going to the countryside?

-> Shall we go to the countryside?

P/s: Cách khác

Bình luận (0)
🍀Tâm Zi🧡
🍀Tâm Zi🧡 16 tháng 11 2020 lúc 18:41

How about going to the countrydide this week?

Bình luận (0)
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 27 tháng 8 2020 lúc 16:37

1. The robbers made the bank manager hand over on the money. (was)

-> The bank manager was made hand over on the money by the robbers.

2. Tom learned to drive when he was nineteen. (since)

-> Tom has learned to drive since he was nineteen.

3. She had never been so happy before. (than)

-> She was unhappier than she had been before.

4. It was so late that nothing could be done. (too)

-> It was too late for anything to be done.

Bình luận (0)
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 28 tháng 8 2020 lúc 10:32

Violet: có phải là như này:

1. The robbers made the bank manager hand over on the money. (was)

-> The bank manager was made to hand over on the money by the robbers.

đúng không ạ? nếu không đúng, cô sửa giùm e với~

Bình luận (0)
🍀🧡_Trang_🧡🍀
🍀🧡_Trang_🧡🍀 CTV 28 tháng 8 2020 lúc 13:55

Violet: dạ, cảm ơn cô nhiều ạ :)

Bình luận (0)
Trần Duy Thịnh

Read the passage carefully and fill in each blank with the best option A,B,C or D

HOW TO IMPROVE ENGLISH SPEAKING SKILLS

Many students learn English grammar very well (11)_______cannot actually have a conversation with native speakers. Here are the few tips for improving English skills.

First of all, it is important to find native speakers to (12)_____with. Recording is also a great way to get the maximum benefit from a conversation with a native speaker. When you listen again, you can notice what you need to improve.

Another way is to watch movies or TV in English, with subtitles if you need them, and wacth the same programs over and over. (13)_______ people find that they understand more each time. Listening to music in English and singing (14)_______ can also help you a lot.

Reading out loud or talking to yourself is also a great way to practice speaking when there are no conversation partner available. Practicing alone is a low- pressure way to practice , since (15)________ will hear your mistakes.

(Adapted from http://effortleesenglishclub .com)

11. A. when B. but C. or D. so

12. A. practice B. practical C. practically D. practicality

13. A. Most the B. The most C. Most D. Almost

14. A. after B. along C. behind D. beside

15. anybody B. somebody C. everybody D. nobody

Read the passage below carefully and choose the best option A,B,C or D

The start of every New Year is when we make plan to change our life for the better over the fothcoming twelve months. Psychiatry professor Jayashri Kulkami says “ January 1st is a “ magical” date and a vow made on this day is more powerful than one made on June 1st, for example.” So, we make a list of things to quit, start or change. Unfortunately, most of these promises are, more often than not, broken by January 31st. They are usually the identical resolutions that were not fulfilled from the previous year, and the years prior to that.

Researchers show 45 percent of us make a new year resolution. The most common vows include losing weight, volunteering to help others, quiting smoking, saving money, and getting fit. Others include eating healthier food, drinking less alcohol, and going on overseas trips. However, researches also show that most of us are not so goood at sticking to these. A study from the University of Scranton reveals that 71 percent stick to our annual promises for the first two weeks; six months later, less than 50 percent are still on track to keep their resolutions. Most people who give up on their resolutions do so because of a lack of willpower and the use of the “ escape clause” that they will “ try again next year”

(Adapted from http://www.buffpost.com)

16. What is the main idea of the passase?

A. People make a list of things to change on New Year’s Eve.

B. People have the willpower to change their life for the better.

C. People give up their resolutiions due to the llack of time.

D. People break their New Year’s resolutions years after years.

17. What does the word “ resolutions” in paragraph 1 mean?

A. promises B. secrets C. lists D. activities

18. What does the word “ these” in paragraph 2 refer to?

A. trips B. reseaches C. vows D. people

19. What does the word “ annual” in paragraph 2 mean?

A. daily B. weekly C. monthly D. yearly

20. According to paragraph 2, how many of us make a New Year’s resolutions?

A. Only a few of us B. About half of us C. Most of us D. All of us

21. According to paragraph 2, which of the following is NOT a popular Vow?

A. Breaking bad haits B. Becoming healthier

C. Keeping a resolution D. Travelling abroad

Lê Quỳnh Minh Vân
Lê Quỳnh Minh Vân 21 tháng 6 2020 lúc 0:53

11. B

12. A

13. A

14. B

15. D

16. D

17. D

18. C

19. D

20. A

21. A

Bình luận (0)
Võ Bảo Vân
Võ Bảo Vân 3 tháng 6 2020 lúc 22:39

Part 3: Give the correct forms of words at the end of the lines to fill in the gaps.( 2,0 pts)

Congratulations to all involved with the school (1) ____PRODUCTION_______ of

PRODUCE

The Woman Next Door. The (2) ______ADVERTISING_________was carried out by

ADVERTISE

the Art Department, and the posters were very (3) ______IMAGINATIVE_______.

IMAGINE

We cetainly have some very (4) ____ARTISTIC_____ students in our school!

ART

Many people helped with building and painting the (5) ___SCENERY______

SCENE

and the play was written by the English Department, who managed to create an (6) ______AMUSING _______ story, with an excellent song.

AMUSE

The music was written by Sue Poster, who also (7)_____ACCOMPANIED ______ the

COMPANY

singers on the piano. Everyone enjoyed a thoroughly (8) ____ENTERTAINING _____

ENTERTAIN

evening , and there was a long round of (9) _____APPLAUSE ______ at the end

APPLAUD

Jim Barrett gave a brilliant (10) ______PERFORMANCE________ as Sergeant Moss, and Liz Aitken was a delightful Mrs Jump. Well done everyone!

PERFORM

#maymay#

Bình luận (0)

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN

Loading...

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN