Skills

Dương Minh Anh
29 tháng 8 2020 lúc 22:21

Mk cần ngay sáng mai nên mn nhanh jup mk nhé.

Mk cảm mơn mn nhìu!!!!!!

Bình luận (0)
Dương Minh Anh
29 tháng 8 2020 lúc 22:22

Hẹp mi bờ li!!!!!!

Bình luận (0)
Nguyễn Việt Lâm
9 tháng 7 2020 lúc 23:13

\(cos^2x-cosx=0\)

\(\Leftrightarrow cosx\left(cosx-1\right)=0\)

\(\Leftrightarrow\left[{}\begin{matrix}cosx=0\\cosx=1\end{matrix}\right.\)

\(\Leftrightarrow\left[{}\begin{matrix}x=\frac{\pi}{2}+k\pi\\x=k2\pi\end{matrix}\right.\)

Bình luận (0)
Thanh Tramm
1 tháng 7 2020 lúc 10:04

Viết thành câu hoàn chỉnh dùng từ gợi ý
A:What/ solar energy plane/look?=> what does solar energy plane look like ?
B:It/ look/ normal plane=> it looks like a normal plane
A:Who drives/ high speed train?=> who drives a high speed train
B:It/ driveless train=> it is a driveless train
A:What/ benefits/ airpack=> what is the benefit of airpack
B:You/ travel/ safer/fasten=> you will travel safer when fasten your seat belt

Bình luận (0)
Vũ Thị Phương
6 tháng 5 2020 lúc 8:21

The Festival of the Sun is held ___________June 24th .

A. in B. at C. on D. about

Bình luận (0)
Havee_😘💗
11 tháng 4 2020 lúc 8:59

A.

B1:

1. A

2. C

3. D

4. B

5. A

B2:

/e/: Internet, red, ahead, melody, bed

/ei/: safety, way, wait, break, lane

B.

I.

1.C

2. D

3.D

4.B

5.A

Bình luận (0)
Havee_😘💗
11 tháng 4 2020 lúc 9:08

II.

1. D

2. B

3. A

4. B

III.

1. B

2. C

3. B

4. D

5. D

6. A

7. C

8. B

9. C

10. D

IV.

1. did

2. after

3. break

4. rules

5. it

6. ride

7. vehicles

8. accidents

9. feels

10. across

Bình luận (0)
Havee_😘💗
11 tháng 4 2020 lúc 9:31

C. READING

I.

1. B

2. C

3. C

4. B

5. B

III.

1. C

2. B

3. A

4. B

5. C

6. A

7. A

8. B

9. B

10. C

Bình luận (0)
huỳnh hoàng hưng
24 tháng 3 2020 lúc 10:26

- He worked harder than ever before

- The teacher speaks English more fluently than we do

- She learns English better than me

Bình luận (0)
nguyễn hoàng anh
24 tháng 3 2020 lúc 15:13

1.Harder

3.More fluently

4.Better

câu thứ 2 bạn không cho nên mình làm biết nha!

Bình luận (0)
Hoàng Tiến Minh

I. Practice:
Exercise 1: Multiple choice
1. I don’t want much sugar in my coffee. Just ……………..,please.
A. few B. little C. a little D. a few
2. On the table there were vegetables, bread and two large………………. .
A. bowl of soup B. bowl of soups
C. bowls of soups D. bowls of soup
3. My brother doesn’t like pork and …………………. .A. either do I B. neither do I C. neither I do D. I don’t
too
4. Trung…………………..a box of chocolate.
A. often gives Chi B. gives often Chi
C. often Chi gives D. to Chi often gives
5. If he eats all that food, he eats……………………….. .
A. too much B. too many C. quite much D. quite
many
6. What about ………………..to dinner with me?
A. come B. coming C. to come D. comes
7. I have enough food in the house, so I needn’t ………………to the shops
tomorrow.
A. to go B. will go C. go D. going
8. He was only thirteen, but he ate…………………...
A. very much B. more C. than D. as
9. I enjoy …………………..sweets .
A. eat B. eating C. eats D. to
eat
10. May I have …………………….sugar?
A. one B. a C. some D. many
Exercise 2: Simple past tense of verbs
To be:
1) She ____________ sick 2 days
ago.
2) They ____________ students 10
years ago.
3) I ____________ busy yesterday.
4) Lan and Ba ____________ at
home last week.
5) Their father ____________ out
last night.
To be:
1) We ____________ free yesterday.
2) He ____________ at work
yesterday.
3) Mr. Kim ____________ very
happy last night.
4) Long and Tan ____________ bad
students 2 years ago.
5) Where ___________ you
yesterday?
Irregular verbs:
1) She ______________ a new cap
yesterday. (buy)
2) They ______________ home late
last night. (go)
3) He ____________a good movie 2
days ago. (see)
4) We ______________ this door
Ordinary verbs:
1) I ___________________ soccer
last month. (play)
2) We __________________ some
flowers in the garden yesterday.
(plant)
3) My mom __________________
at a local library 2 years ago.green last week. (repaint)
5) She ______________ a meeting
yesterday. (have)
(work)
4) She ______ there 20 years ago.
(live)
5) They ___________ in Hanoi last
week. (arrive)
Exercise 3: Use the correct form of verbs
1) I ________________ a letter to my friend yesterday. (write)
2) We ________________ a package to Hanoi. (send)
3) We ________________ dinner late last night. (eat)
4) Our friends ________________ us some gifts. (give)
5) She ________________ red clothes yesterday. (like)
6) You should ___________________ to bed early. (go)
7) I hope you ___________________ better soon. (feel)
8) You ought ________________ harder. (study)
9) I prefer ____________ TV to ________________ books. (watch / read)
10) Would you like ________________ dinner with me? (have)
11) Lan ________________ a letter yesterday. (send)
12) Where ______________ you ________________ last night? (stay)
13) I ________________ a letter to my friend yesterday. (write)
14) We ________________ a package to Hanoi. (send)
15) We ________________ dinner late last night. (eat)
16) Our friends ________________ us some gifts last week. (give)
17) She ________________ red clothes yesterday. (wear)
18) My sister wants ___________badminton. ( play )
19) The students should _________their homework everyday. ( do )
20) I want to know how ______________ this task? (do)
Exercise 4: Transformation
1. Why don’t we go to to the movie theater ?
 What about ?
2. Do you want to come to my house for lunch?
 Would you like ?
3. Let’s play soccer.
 How about ?
4. My brother swims very well.
 My brother is a
5. Let’s see a detective film.
 What about ?
6. How much are these envelopes ?
 How much do ?
7. We should get up early every day.green last week. (repaint)
5) She ______________ a meeting
yesterday. (have)
(work)
4) She ______ there 20 years ago.
(live)
5) They ___________ in Hanoi last
week. (arrive)
Exercise 3: Use the correct form of verbs
1) I ________________ a letter to my friend yesterday. (write)
2) We ________________ a package to Hanoi. (send)
3) We ________________ dinner late last night. (eat)
4) Our friends ________________ us some gifts. (give)
5) She ________________ red clothes yesterday. (like)
6) You should ___________________ to bed early. (go)
7) I hope you ___________________ better soon. (feel)
8) You ought ________________ harder. (study)
9) I prefer ____________ TV to ________________ books. (watch / read)
10) Would you like ________________ dinner with me? (have)
11) Lan ________________ a letter yesterday. (send)
12) Where ______________ you ________________ last night? (stay)
13) I ________________ a letter to my friend yesterday. (write)
14) We ________________ a package to Hanoi. (send)
15) We ________________ dinner late last night. (eat)
16) Our friends ________________ us some gifts last week. (give)
17) She ________________ red clothes yesterday. (wear)
18) My sister wants ___________badminton. ( play )
19) The students should _________their homework everyday. ( do )
20) I want to know how ______________ this task? (do)
Exercise 4: Transformation
1. Why don’t we go to to the movie theater ?
 What about ?
2. Do you want to come to my house for lunch?
 Would you like ?
3. Let’s play soccer.
 How about ?
4. My brother swims very well.
 My brother is a
5. Let’s see a detective film.
 What about ?
6. How much are these envelopes ?
 How much do ?
7. We should get up early every day. We ought
8. What is your weight?
 How ?
9. It takes me two hours to go to Hanoi.
 I spend
10.Would you like to go to the zoo with me, Ba?
 I invite
11.My sister plays badminton skillfully.
 My sister is
12.I don’t like candies either.
 Neither she
13.I like eating sweets, I don’t like drinking milk.
 I prefer
14.You shouldn’t eat too much meat.
 You ought
15.He can swim , too.
 So I
16.I don’t like beef and neither does she.
 I don’t like beef and
17.You should go to school on time.
 You ought
18.I am used to go to bed early.
 I get
19.They shouldn’t drink too much beer.
 They ought
20.She loves roses and I do,too.
 She loves roses
21.Let’s sing a song.
 What about ?
22.Lan always does the housework.
 Lan gets
23.I would rather watch TV than listen to the radio.
 I prefer
24.Mr. Bean is a slow runner.
 Mr. Bean
25.She sings beautifully.
 She is
26.Maradona is a skillful soccer player.
 Maradona
Exercise 5: Write the correct form of the word in parentheses in each sentence1. The train stopped______________ (sudden).
2. I opened the door_____________ (slow)
3. Please listen_______________(careful)
4. Be ______________(careful)
5. It was a __________ game. (bad)
6. Out team played ______________(bad)
7. Sue speaks very ____________(solf)
8. Ben is a __________ runner. (fast)
9. The bus was ____________(late)
10. She works ____________(hard)
11. She speaks English very _________.(good)
12. I went to bed ____________(early)
13. He was driving _____________ (dangerous)
14. I open the door ___________ (quiet)
15. Can you repeat that _____________?(slow)
16. The examination was ___________easy. (surprising)
17. She sings _____________. (beautiful)
18. She sings _____________songs. (beautiful)
19. He is a ______________ cyclist. (safe)
20. He drives his car _____________. (careless)
Exercise 6: Adj  Adv / Noun  Verb
1) He is a good cook.
He
2) They are skillful tennis players.
They
3) She is a good teacher.
She
4) I am a good diver.
I
5) We are careful drivers.
We
6) He teaches English well.
He
7) She speaks French fluently.
She
8) I cycle my bike safely.
I
9) They listen to their teacher quietly.
They10) He acts
well.
He
Exercise 7: Like… better than  prefer …to..
1) I like walking better than taking a bus.
-> I prefer ………………………………………..
2) She likes listening to music better than watching TV.
-> She prefers ……………………………………….
3) We like playing tennis better than skipping.
-> We prefer ……………………………………….
4) They like collecting stamps better than playing sports.
-> They prefer ……………………………………….
5) He likes helping old people better than cleaning the house.
-> He prefers
Exercise 8: should  ought to / shouldn’t  ought not to
1) You should finish your homework before playing video games.
->
2) You shouldn’t spend much money on video games.
->
3) You should take part in outdoor activities with friends.
->
4) You should develop your social skill.
->
5) You shouldn’t arrive home late at night.
->
6) You should eat plenty of fruit and vegetables.
->
7) You should help you mom.
->
8) You should study hard.
->
9) You shouldn’t be lazy.
->
10) You shouldn’t play games too
much.
->

Best Best
12 tháng 3 2020 lúc 16:20

Bạn nên chia ra từng bài lẻ ra để người khác có thể dễ nhìn đề để làm được không ạ chứ còn 1 đống như thế này thì chịu rồi :(

Bình luận (0)
Bảo Linh Nguyễn Lưu

giúp mình với các bạ thân yêu!

In each exercise put a suitable word in each blank space.

1. He reached there _____ four o'clock _____ the afternoon _____ Monday.

2. _____ Tuesday I must be there _____ six o'clock _____ the evening.

3. I stopped _____ his house for a little while _____ the middle _____ a storm ____ Sunday.

4. _____ my opinion you can rely _____ him to come _____ noon.

5. I saw him looking _____ some books __in___ the library __on___ Saturday. His brother was _____ him.

6. I posted the parcel _____ the main Post Office _____ Market Road _on____ Tuesday.

7. It won't fall _____ because I have twisted the wire _____ that post to keep it _____ position.

8. ____ Sunday I was woken up ____ the sound of the radio ____ my brother's room. It was ____ much too loudly.

9. He was injured _____ the left arm _____ the accident.

10. I was surprised _____ the way _____ which he acted.

11. The lorry was moving _____ full speed when the load fell _____

12. We reached the city _____ about ten o'clock _____ the morning.

13. We parked our car _____ the side _____ the road.

14. There is plenty _____ tin left _____ that mine.

15. We threw the net _____ the river and sat _____ to wait.

16. There is a waterfall farther _____ the river. You can see the foam floating down _____ us.

17. Sunday is the day _____ which he goes _____ church.

18. _____ most Saturdays I go fishing _____ my brother.

19. My friend used to go to school _____ his bicycle but now he comes _____ bus or _____ taxi because he lives farther _____.

20. Some of the boxes _____ the lorry were not tied _____ firmly.

21. Sometimes I read _____ my room _____ the evening.

22. _____ the last two weeks I have spent most of my spare time _____ my hobby which is stamp-collecting.

23. You can catch plenty _____ fish _____ this method.

24. The passengers _____ the taxi were worried _____ the speed.

25. I'll see you next Sunday, that is _____ the fifth of May.

26. He turned _____ the radio and tuned _____ to BBC.

27. Some of us will be going _____ bus and some _____ our bicycles.

28. I visited my friend _____ whom I had made an appointment.

29. We arrived _____ the place _____ which we had come _____ the previous picnic.

30. I listened _____ some music _____ the radio.

31. I accompanied my uncle _____ a hunting trip _____ the jungle.

32. We camped _____ that island _____ two days.

33. When I went _____ a walk early _____ the morning, the breeze blew _____ my face.

34. We put the luggage _____ the back of the car and then set _____ _____ our journey.

35. We went to a party _____ which we enjoyed ourselves.

36. I took some photographs _____ my camera.

37. The lorry knocked _____ the back of our bus ______ accident.

38. He is interested _____ sport so when he reads the newspaper he does not bother _____ the local news except _____ the results _____football and hockey matches.

39. I called _____ Ali's house yesterday to see if he had recovered _____ his illness. He was still suffering _____ stomach-ache.

40. We ate our food _____ a shady spot and then packed everything _____ so that we were ready _____ go home.

Trúc Giang
29 tháng 2 2020 lúc 10:04

1/ Isn't it easy to learn English well ? - .....................

A. No, it is B. No it does not C. Yes, it is D. Yes, it does

2/ there are two churches in the town and ..................... of them are extremely old

A. each B. all C. both D. most

3/ My joke made the whole class ..........................

A. smile B. laughing C. laugh D. crying

4/ Mr.Nam .................... to work yesterday

A. wasn't drive B. not drive C. didn't drove D. didn't drive

5/ The news on TV last night ..........................very good.

A. was B. has C. were D. be

6/ The boss wants his .......................... to type some letters.

A. secretary B. novelist C. journalist D. musician

7/ If he eats all that food, he eats ............................

A. quite much B. too many C. quite many D. too much

8/ Mr. Robinson speaks Vietnamese very ..............................

A. skillfull B. good C. fluently D. best

Bình luận (0)
Trúc Giang
29 tháng 2 2020 lúc 8:58

Bài 1: Chọn 1 từ có cách phát âm khác với các từ còn lại :

1/ A. orchestra B. change C. catch D. championship

2/ A. sugar B. serious C. symptom D. second

3/ A. worked B. missed C. returned D. watched

Bài 2: Chọn 1 từ có chỗ trọng âm khác với các từ còn lại :

1/ A. mixture B. detective C. improve D. rehearse

2/ A. geography B. chemistry C. history D. different

Bình luận (0)
Havee_😘💗
29 tháng 2 2020 lúc 9:09

Bài 1: Chọn 1 từ có cách phát âm khác với các từ còn lại :

1/ A. orchestra B. change C. catch D. championship

2/ A. sugar B. serious C. symptom D. second

3/ A. worked B. missed C. returned D. watched

Bài 2: Chọn 1 từ có chỗ trọng âm khác với các từ còn lại :

1/ A. mixture B. detective C. improve D. rehearse

2/ A. geography B. chemistry C. history D. different

Bình luận (0)

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN

Loading...

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN