Review 2 (Units 4- 5- 6)

Thu Hồng
18 tháng 1 lúc 16:31

My hometown is in the countryside. It is a peaceful place with spacious and airy paddy fields. My neighbors are extremely friendly and they always take care of each other. I was born and spend my whole childhood there. In my memory, my hometown is the most beautiful place ever; because there lives my family.

 

Sorry vì giờ mới rep được bạn, mình mong câu trả lời của mình không phải quá muộn màng. Like nếu bạn thích câu trả lời của mình nha!

Bình luận (0)
Phương Hà
24 tháng 12 2020 lúc 10:32

1. We have started the game for half an hour

2. I started reading my English book 2 days ago.

3. How long has he drived a car

4. We haven't met him for 2 years 

5. There are 32 students in my class

Bình luận (0)
Tô Khả My Douyin

I/ Choose the best option in brackets to complete the sentences. Write your choice into the
answer box: (6pts)
1. (How / What / Who) did you use to go to school? - I used to walk to school.
2. The festival (held / is held / was holding) every year at the end of August.
3. (Why / Which / How much) did you learn Japanese? - Because I love Japanese culture.
4. People put pumpkin (lanterns / lights/ bulbs) the homes during Halloween.
5. It is (amazed/ amazing/ amazement) to see elephants racing in the Elephant Race Festival in
Daklak.
6. (When/What /Why) did you find your keys? - A few minutes ago.
7. Diwali, the Hindu Festival of Light, is the (more important / most important / importance)
holiday of the year in India.
8. (Why / Which / Whose) essay got the highest score? It’s Jim’s.
9. How often does the festival take place? – (On June 24 th / For fun / Every year).
10. (How long /What /Which) is this table made of? It’s made of wood.
Find the word which has a different sound in the part underlined:
11. A. those B. they C. than D. Thanksgiving
12. A. cranberry B. lantern C. gather D. apricot
II/ Put the words in brackets into correct forms or verbs: (2,0pts)
1. The ____________atmosphere is felt around all the village. (FESTIVAL)
2. La Tomatina is a ___________festival to celebrate the tornado harvest. (SEASON)
3. Last night, I _____________to bed although I was tired. (NOT GO)
4. (YOU/ USE) ________________to stay up late to do your homework when you were a student?
III/ Do as directed (2,0pts):
1. Jim was born on May 25 th , 2001. (make the question for the underlined words)
 _____________________________________________________________?
2. I borrowed 500.000 VN dong from Peter yesterday. (make the question for the underlined words
 _____________________________________________________________?
3. in / countries? / far / Why / special animal / some / is / a / it / (complete the sentence)
 _____________________________________________________________?
Choose the underlined word (marked A, B, C or D) that needs correcting:
4. I used to going on foot to school when I was in primary school.
A B C D

Nguyễn Hoàng Bảo Ngân
19 tháng 6 2020 lúc 21:46

b

Bình luận (0)
Dương Thị Kim Oanh
6 tháng 4 2020 lúc 15:20

Hỏi đáp Tiếng anh thí điểm

Bình luận (0)
Lê Cao Cường
7 tháng 4 2020 lúc 16:43

1.C

2.D

3.D

4.C

5.B

6.C

7.D

8.C

9.D

10.B

Bình luận (0)
Daki Shabana
12 tháng 11 2020 lúc 15:35

1.C-but.
2.D-so.
3.D-so.
4.C-but.
5.B-or.
6.C-but.
7.D-so.
8.C-but.
9.D-so.
10.B-but.

Bình luận (0)
Cậu Bé Dại Khờ
28 tháng 3 2020 lúc 12:31
https://i.imgur.com/YR8z2kT.jpg
Bình luận (0)
Cậu Bé Dại Khờ
28 tháng 3 2020 lúc 12:31
https://i.imgur.com/YzBi5QL.jpg
Bình luận (0)
Cậu Bé Dại Khờ
28 tháng 3 2020 lúc 12:31
https://i.imgur.com/UyBn1Qs.jpg
Bình luận (0)
Cậu Bé Dại Khờ
28 tháng 3 2020 lúc 12:28
https://i.imgur.com/ABFLPyU.jpg
Bình luận (0)
Nguyễn Võ Nam Phương
25 tháng 3 2020 lúc 10:42

1. I used to play football when I was a child.

2. John didn't use to smoke before he went to work.

3. There used to be five lakes in my village, but now there is only one.

4. Minh used to like eating junk food, but now he eats healthy food.

5. She didn't use to cook before she get married, but now she cooks every evening.

6. Alex didn't use to have a mobile phone, but now he uses his mobile phone very often.

7. When I was single, I used to go shopping every weekend, but now I wants to go out with my husband.

8. Did your father used to go late when he worked for Apple company? ~ Yes, he did.

Bình luận (0)
Nguyễn Thị Thùy Trâm
5 tháng 3 2020 lúc 12:38

Reorder the following words to make complete sentences

1.sleep/much./Don't/too

➤ Don't sleep too much.

2.before/important/a.m./It's/to/9/have/breakfast

➤ It's important to have breakfast before 9 a.m.

3.your/lunch/later./It/you/enjoy/makes

➤ It makes you enjoy your lunch later.

4.And/to/you/once/try/exercise/are/awake.

And try to exercise once you are awake

5.It/energy/full/makes/all/of/day./you/feel

It makes you feel full of energy all day.

Bình luận (0)
Bùi Linh 2k7

1. Choose the word or phrase (a, b, c, d) that best fits the blank space in the following passage.

Although there are many (1)_______throughout the year. Tet (2)_______the lunar New Year holiday is the most (3)_______celebration for Vietnamese people. Tet is a (4)_______ which occurs in late January or early February. It is a time for families (5)_______ and decorate their homes and enjoy (6)______ food such as sticky rice cakes. Family members who live apart try to be together at Tet.

1. A. celebrations B. activities C. information D. news

2. A. and B. but C. or D. because

3. A. beautiful B. important C. interesting D. interested

4. A. festival B. costume C.performance D. parade

5. A. clean B. to clean C. cleaning D. cleaned

6. A. special B. especially C. specially D. especial

2. Read the pasage below and answer the questions

My favourite food

What kinds of food do you like ? My favourite food is Pho. Pho is the most popular food and it plays an important part in the spirit of Vietnamese people, especially the people who live in Ha Noi are always proud of Ha Noi Pho. Anyone who feels hungry in a short time in the morning can also enjoy a bowl of hot and spicy Pho to fill their empty stomach.

There are two main kinds of Pho: Pho with beef and Pho with chicken. The ingredients of Pho are rice noodles, broth, beef or chicken, onion and spices,… It takes several hours to prepare. When people eat Pho,they can add some kinds of things such as chillies, pepper,… I love Pho very much and I can eat it everyday. I'm sure that you do too. Wherever in Vietnam Pho is one of special food.

a. What is the writer’s favourite food ?

…………………………………………………………………………………………….

b. What are the ingredients of Pho ?

……………………………………………………………………………………………..

c. How many main kinds of Pho are there?

……………………………………………………………………………………………

d. Is Pho one of special food in Vietnam?

……………………………………………………………………………………………

e. Do you love Pho ? Why ?

…………………………………………………………………………………………..

3. Complete the passage below using the words given in the box.

because - raising – volunteer - another – tradition – community

In the United States, almost everyone, at one time or another, has been a (1) ................... According to U.S government statistics, about one – fifth of the American population does volunteer work each year. Americans have had the (2)................of volunteering and helping one (3)...................... since the early days of the country. Americans volunteer not (4)......................they are forced or paid to do it. They enjoy it. Traditional volunteer activities include: (5).......................money for people in need, cooking and giving food, doing general labour, providing transportation and tutoring young people. ..

4.Read the following text then answer the questions

Nem Ran or Cha Gio (Fried Spring Roll)

Nem Ran is one of the special dishes in Viet Nam. It is called Nem Ran in Ha Noi and Cha gio in Ho Chi Minh. Nem Ran is easy to prepare. It has long been a preferred food on special occasions such as Tet and other family festivities. Ingredients used for Nem Ran include pork, crabs or shrimps, two kinds of edible mushroom (Nam Huong and Moc Nhi), dried onions, eggs, pepper, salt. All are mixed thoroughly before being wrapped with transparent rice paper in to small rolls. These rolls are fried in boiling oil.

Questions:

1. What dish is the text about?

2. What ingredients do we need to make Nem Ran?

3. Is the mixture wrapped with transparent rice paper?

4. Have you ever made Nem Ran dish?

5 Read the following text then answer the questions

. I want to raise funds for street children. I want to do it because we will be able to provide them with food and books. They will no longer be hungry. They will be able to read. I will ask my friends to help me. We will make postcards and sell them.

1. What does she want to do?

..............................................................................................................

2. How will she do it?

...............................................................................................................

3. Have you ever done the work like her?

..............................................................................................................

4. Will they make postcards and sell them?

..............................................................................................................

6.Read and fill in the gaps with the words in the box (1,5 points)

ride energy and fit stay

We need calories or (1)……........ to do the things every day. For example, when we walk to school or (2) ……....... a bike to school we spend a certain amount of calories and even when we sleep, we also use them. But how many calories should we have a day to (3)……..... in shape? It’s difficult for us to calculate. If people want to keep (4)……......., they should remember that everyone should have between 1600 (5)……............. 2500 calories a day.

7. Use the words given to write the sentences:

a. She / interested / reading / comic books

…………………………………………………………………………………………………..

b. I/ enjoy / listen/ pop music / my sister / too

………………………………………………………………………………………………….

c. My car / not / as / expensive / his car

………………………………………………………………………………………………….

d. This dam / build / last year.

………………………………………………………………………………………………….

e. My sister / not / like / arrange / flowers.

.............................................................................................................................................................

f. He / find / make / pottery / difficult.

.............................................................................................................................................................

g.They / clean / the beach / two / week / ago.

.............................................................................................................................................................

h. I / collect / thousand / stamps / so far.

.............................................................................................................................................................

i. He / not / play tennis / so / well / his brother

.............................................................................................................................................................

j. There / not / orange juice / fridge.

.............................................................................................................................................................

8. Finish the second sentence so that its meaning stays the same as the first one

a. She thinks that making models is interesting .

She finds………………………………………………………………………………….……..

b. People speak English all over the world.

English ………………………………………………………………………………………….

c. The painting is bigger than the photograph.

The photograph is not ………………………………………………………………..………….

d. These pictures are the same as those pictures.

Those pictures are not …………………………………………………………….…………….

e. This book is more expensive than my book.

My book is not ..............................................................................................................................

f. Her guitar is not the same as mine.

Her guitar is ....................................................................................................................................

g. What food do you like?

What is ………………………………………?

h. I never watch horror films and my sister doesn’t either.

i. and my sister ………………………………………

9. Put the words or phrases in order to make complete sentences

a. collecting / His / taking / coins/ are / photographs/ hobbies/ and/ .

……………………………………………………………………………………………

b. friends / like / water / and / don’t / watching / shows / either/ My / puppet / I/ don’t/.

……………………………………………………………………………………………

c. different / Each / sisters/ from / of/ three / is / my / others / the/.

……………………………………………………………………………………………

d. in/ The / of / Temple / 1070/ Literature/ founded/ was/.

……………………………………………………………………………………………

e. She / eating / hamburgers / because / are / tasty / likes / they /.

……………………………………………………………………………………………

f. you / after / would / some / like / milk tea / school / have / to /?

……………………………………………………………………………………………

j. Classical/ is/ as/ interesting/ music/ as/ music/ folk/.

........................................................................................................

h. like/ I/ pop/ music/ my/ and/ does/ too/ brother/.

........................................................................................................

i. the/ Beat/ with/ sugar,/ eggs/ and milk/ together/ flour/.

.......................................................................................................

j. is/ some/ milk/ There/ left/ the/ fridge/ in/.

.......................................................................................................

Bùi Linh 2k7
22 tháng 2 2020 lúc 10:28

Hơi dài, caccau thông cảm nhé! Tại con vi rút Corona nên cô mình cho hơi nhiều bài tập, vớ cả IQ mình không cao nên nhờ cacban nhé

XIN CHÂN THÀNH CAMON!!!

Bình luận (0)
Đinh Thị Cẩm Tú
22 tháng 2 2020 lúc 20:57

7.

c) My car is not as expensive as his car.

d) This dam built last year.

h) I have collected thousand stamps so far.

Bình luận (0)
Trần Lê Quỳnh Chi
9 tháng 3 2020 lúc 16:55

1. Choose the word or phrase (a, b, c, d) that best fits the blank space in the following passage.

Although there are many (1)_______throughout the year. Tet (2)_______the lunar New Year holiday is the most (3)_______celebration for Vietnamese people. Tet is a (4)_______ which occurs in late January or early February. It is a time for families (5)_______ and decorate their homes and enjoy (6)______ food such as sticky rice cakes. Family members who live apart try to be together at Tet.

1. A. celebrations B. activities C. information D. news

2. A. and B. but C. or D. because

3. A. beautiful B. important C. interesting D. interested

4. A. festival B. costume C.performance D. parade

5. A. clean B. to clean C. cleaning D. cleaned

6. A. special B. especially C. specially D. especial

2. Read the pasage below and answer the questions

My favourite food

What kinds of food do you like ? My favourite food is Pho. Pho is the most popular food and it plays an important part in the spirit of Vietnamese people, especially the people who live in Ha Noi are always proud of Ha Noi Pho. Anyone who feels hungry in a short time in the morning can also enjoy a bowl of hot and spicy Pho to fill their empty stomach.

There are two main kinds of Pho: Pho with beef and Pho with chicken. The ingredients of Pho are rice noodles, broth, beef or chicken, onion and spices,… It takes several hours to prepare. When people eat Pho,they can add some kinds of things such as chillies, pepper,… I love Pho very much and I can eat it everyday. I'm sure that you do too. Wherever in Vietnam Pho is one of special food.

a. What is the writer’s favourite food ?

The writer's favorite food is Pho

b. What are the ingredients of Pho ?

The ingredients of Pho are rice noodles, broth, beef or chicken, onion and spices,…

c. How many main kinds of Pho are there?

There are two main kinds of Pho

d. Is Pho one of special food in Vietnam?

Yes, it is

e. Do you love Pho ? Why ?

Yes, I do beacause The first reason is Pho is delicious , the second reason is Pho is one of Vietnamese traditional dish and the last reason is Pho is a pride of Vietnam.

3. Complete the passage below using the words given in the box.

because - raising – volunteer - another – tradition – community

In the United States, almost everyone, at one time or another, has been a (1) volunteer According to U.S government statistics, about one – fifth of the American population does volunteer work each year. Americans have had the (2)tradition of volunteering and helping one (3)another since the early days of the country. Americans volunteer not (4)because they are forced or paid to do it. They enjoy it. Traditional volunteer activities include: (5)raising money for people in need, cooking and giving food, doing general labour, providing transportation and tutoring young people. ..

4.Read the following text then answer the questions

Nem Ran or Cha Gio (Fried Spring Roll)

Nem Ran is one of the special dishes in Viet Nam. It is called Nem Ran in Ha Noi and Cha gio in Ho Chi Minh. Nem Ran is easy to prepare. It has long been a preferred food on special occasions such as Tet and other family festivities. Ingredients used for Nem Ran include pork, crabs or shrimps, two kinds of edible mushroom (Nam Huong and Moc Nhi), dried onions, eggs, pepper, salt. All are mixed thoroughly before being wrapped with transparent rice paper in to small rolls. These rolls are fried in boiling oil.

Questions:

1. What dish is the text about?

The text is about Nem Ran( Fried Spring rolls)

2. What ingredients do we need to make Nem Ran?

Ingredients used for Nem Ran include pork, crabs or shrimps, two kinds of edible mushroom (Nam Huong and Moc Nhi), dried onions, eggs, pepper, salt

3. Is the mixture wrapped with transparent rice paper?

Yes, it is

4. Have you ever made Nem Ran dish?

No, I haven't.

5 Read the following text then answer the questions

I want to raise funds for street children. I want to do it because we will be able to provide them with food and books. They will no longer be hungry. They will be able to read. I will ask my friends to help me. We will make postcards and sell them.

1. What does she want to do?

She want to raise fun for street children

2. How will she do it?

She will be able to provide them with food and books

3. Have you ever done the work like her?

Yes, I have done it for several time

4. Will they make postcards and sell them?

Yes, they will.

6.Read and fill in the gaps with the words in the box (1,5 points)

ride energy and fit stay

We need calories or (1)energy to do the things every day. For example, when we walk to school or (2) ride a bike to school we spend a certain amount of calories and even when we sleep, we also use them. But how many calories should we have a day to (3)stay in shape? It’s difficult for us to calculate. If people want to keep (4)fit , they should remember that everyone should have between 1600 5)and 2500 calories a day.

7. Use the words given to write the sentences:

a. She / interested / reading / comic books

She is interested in reading comic books

b. I/ enjoy / listen/ pop music / my sister / too

I enjoy listening pop music and my sister like it, too

c. My car / not / as / expensive / his car

My car is not as expensive as his car

d. This dam / build / last year.

This dam was built last year.

e. My sister / not / like / arrange / flowers.

My sister doesn't like arranging flowers.

f. He / find / make / pottery / difficult.

He finds making pottery difficult

g.They / clean / the beach / two / week / ago.

They cleaned the beach two week ago .

h. I / collect / thousand / stamps / so far.

I have collected thousands of stamps so far

i. He / not / play tennis / so / well / his brother

He doesn't play tennis so well and neither does his brother.

j. There / not / orange juice / fridge.

There isn't any orange juice in the fridge.

8. Finish the second sentence so that its meaning stays the same as the first one

a. She thinks that making models is interesting .

She finds making models interesting.

b. People speak English all over the world.

English is spoken all over the world

c. The painting is bigger than the photograph.

The photograph is not as big as the painting .

d. These pictures are the same as those pictures.

Those pictures are not different from each others

e. This book is more expensive than my book.

My book is not as expensive as this book

f. Her guitar is not the same as mine.

Her guitar is different from mine.

g. What food do you like?

What is your favorite food ?

h. I never watch horror films and my sister doesn’t either.

I and my sister don't watch horror films

9. Put the words or phrases in order to make complete sentences

a. collecting / His / taking / coins/ are / photographs/ hobbies/ and/ .

His hobbies are taking photographs and collecting coins.

b. friends / like / water / and / don’t / watching / shows / either/ My / puppet / I/ don’t/.

My friends don't like watching puppet water shows and I don't either

c. different / Each / sisters/ from / of/ three / is / my / others / the/.

Each of my three sisters is different from the others.

d. in/ The / of / Temple / 1070/ Literature/ founded/ was/.

The Temple of Literature was founded in 1070

e. She / eating / hamburgers / because / are / tasty / likes / they /.

She likes eating hamburgers because they are tasty.

f. you / after / would / some / like / milk tea / school / have / to /drink/?

Would you like to drink some milk tea after school?

j. Classical/ is/ as/ interesting/ music/ as/ music/ folk/.

Classical music is as interesting as folk music.

h. like/ I/ pop/ music/ my/ and/ does/ too/ brother/.

I like pop music and my brother does, too.

i. the/ Beat/ with/ sugar,/ eggs/ and milk/ together/ flour/.

Beat the eggs with sugar , flour and milk together.

j. is/ some/ milk/ There/ left/ the/ fridge/ in/.

There is some milk left in the fridge.

Chúc bạn học tốt nhé! hihi

Bình luận (0)

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN

Loading...

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN