Review 1 (Units 1- 2- 3)

quinn

V. Write the correct tense or form of the verbs in brackets.
1. I ________________ (already/ read) that book. It’s fantastic.
2. We ________________ (not do) any volunteer work five years ago.
3. James ________________ (do) lots of volunteer work when he was in high school.
4. I think people ________________ (eat) more healthy food in the future.
5. People ________________ (need) about 2,000 calories a day to stay in shape.
6. ______________ (Alex/ ever/ be) to Seattle? ~ Yes, he ______________ (be) to Seattle once.
7. Right now, Margaret ________________ (have) a shower. Do you want to ring later?
8. Be a Buddy ________________ (establish) in 2011.
9. We encouraged people ________________ (recycle) bottles, cans and paper.
10. My mother enjoys ________________(do) charitable work.

VI. Supply the correct form of the words in brackets.
1. Mike’s hobby is listening to music. He gets a lot ___________ from listening to music.
(enjoy)
2. John is a stamp ___________. He has a lot of rare and valuable stamps. (collect)
3. One third of children in the U. S. is ___________ or obese. (weigh)
4. I have ___________ so I must go to a dentist. (tooth)
5. Junk food is ___________, so we shouldn’t eat too much junk food. (health)
6. Blood ___________ give blood for use in hospitals. (donate)
7. They aren’t forced to do charity work. They do it ___________. (volunteer)
8. They opened a shelter to provide housing for the ___________. (home)
VII.Each sentence has a mistake. Find and correct it.
1. My brother loves play chess when he has free time.
2. I find woodcarving interest because it’s creative.
3. Many people wait for the dentist at the moment.
4. They have donated blood three months ago.
5. Did you finished your homework yet?
6. I’d like to go, and I have to study for my test tonight.
7. Eat more fast food, or you’ll put on weight.
8. Do you think staying at home all day is bored?

P/s: tl tách ra hộ t với ạ! cảm ơn:)

🍀🧁tử vy🧁🍀
24 tháng 11 2020 lúc 18:21
V. Write the correct tense or form of the verbs in brackets.
1. I ________have already read________ (already/ read) that book. It’s fantastic.
2. We ________didn't do________ (not do) any volunteer work five years ago.
3. James ________did________ (do) lots of volunteer work when he was in high school.
4. I think people _______will eat_________ (eat) more healthy food in the future.
5. People ________need________ (need) about 2,000 calories a day to stay in shape.
6. _______Has Alex ever been_______ (Alex/ ever/ be) to Seattle? ~ Yes, he ________has been______ (be) to Seattle once.
7. Right now, Margaret _________is having_______ (have) a shower. Do you want to ring later?
8. Be a Buddy _________was established_______ (establish) in 2011.
9. We encouraged people ________to recycle________ (recycle) bottles, cans and paper.
10. My mother enjoys ________doing________(do) charitable work.
Bình luận (0)
quinn

III. Fill in each blank with a suitable word.
1. My friend loves _____________ dolls. She has a large doll collection.
2. Two people wereseverely physically _____________ in the crash.
3. My father carves eggshells as a _____________.
4. He keeps sneezing and coughing. I think he has a _____________.
5. Walking is one of the best ways to stay in _____________.
6. The government should provide housing for _____________ people.
IV. Choose the best answer a, b, c, or d to complete the sentence.
1. Have you ever taken part _______ volunteer work?
a.for b. to c. in d.with
2. We have raised money for people in need _______ 2015.
a. in b.at c.since d. for
3. She’s got a high _______ – almost 40°.
a. flu b.headache c.sore throat d. temperature
4. Jane is _______ weight because she eats too much junk food.
a. getting over b. putting on c.taking up d. throwing away
5. The charity _______ facilities for disabled people to take part in sport.
a. provides b.donates c.raises d. collects
6. I can’t fasten my jeans – I’ll have to _______.
a. eat more junk food b. go out regularly
c. see my doctor d. go on a diet
7. My favourite hobby is _______. I spend most of my free time making vases and bowls from
clay.
a. woodcarving b. pottery making c. model making d. birdwatching
8. I’ve already done my homework, _______ I am going to watch TV.
a. so b.because c.but d. and
9. They could not afford to buy the house because it was _______.
a. too pretty b.too tight c.too expensive d. too cheap
10. _______ do you do volunteer work? - Every weekend.
a. How long b.How far c.How much d. How often

︵✰Ah
10 tháng 5 2020 lúc 15:36
CÔNG THỨC THÌ HIỆN TẠI ĐƠN

thì hiện tại đơn

Bình luận (0)
︵✰Ah
10 tháng 5 2020 lúc 15:38
Công thức Ví dụ Chú ý
Khẳng định S + am/ is/ are + V-ing

Trong đó: S (subject): Chủ ngữ

am/ is/ are: là 3 dạng của động từ “to be”

V-ing: là động từ thêm “–ing”

He is watching TV now.

I am listening a music.

They are studying English now.

S = I + am

S = He/ She/ It + is

S = We/ You/ They + are

Phủ định S + am/ is/ are + not + V-ing I am not working now.

He isn’t watching TV now.

am not: không có dạng viết tắt

is not = isn’t

are not = aren’t

Nghi vấn Am/ Is/ Are + S + V-ing ? Are they studying English?

Is he going out with you?

Are you doing your homework?

Trả lời:

Yes, I + am. – Yes, he/ she/ it + is. – Yes, we/ you/ they + are.

No, I + am not. – No, he/ she/ it + isn’t. – No, we/ you/ they + aren’t.

Đối với câu hỏi ta chỉ việc đảo động từ “to be” lên trước chủ ngữ.

HTTD

Bình luận (0)
︵✰Ah
10 tháng 5 2020 lúc 15:40
CẤU TRÚC THÌ HIỆN TẠI HOÀN THÀNH

Câu khẳng định

Câu phủ định

Câu nghi vấn

S + have/ has + PII.

CHÚ Ý:

– S = I/ We/ You/ They + have

– S = He/ She/ It + has

Ví dụ:

– I have graduated from my university since 2012. (Tôi tốt nghiệp đại học từ năm 2012.)

– We have worked for this company for 4 years. (Chúng tôi làm việc cho công ty này 4 năm rồi.)

- She has started the assignment. ( Cô ấy đã bắt đầu với nhiệm vụ.)

S + haven’t/ hasn’t + PII.

CHÚ Ý:

– haven’t = have not

– hasn’t = has not

Ví dụ:

– We haven’t met each other for a long time.(Chúng tôi không gặp nhau trong một thời gian dài rồi.)

– Daniel hasn’t come back his hometown since 2015. (Daniel không quay trở lại quê hương của mình từ năm 2015.)

- I haven’t started the assignment (Tôi chưa bắt đầu với nhiệm vụ)

Q: Have/Has + S + PII?

A: Yes, S + have/ has.

No, S + haven't / hasn't.

Ví dụ:

Have you ever travelled to Vietnam? (Bạn đã từng du lịch tới Việt Nam bao giờ chưa?)

Yes, I have./ No, I haven’t.

Has she arrived London yet? (Cô ấy đã tới Luân Đôn chưa?)

Yes, she has./ No, she hasn’t.

- Have you started the assignment? (Bạn đã bắt đầu với công việc, nhiệm vụ

Bình luận (0)
Ari chan

I. Choose the best answer from A, B, C or D to complete these sentences.

1. At the weekend we can play 'a. . ......... of badminton or join in a football match.

A. sport B. game C: Sports game D. match game

2 Kien is not very. . . . -. . . He never plays games

A. sport B. sporty C. sporting D, unsporty

3. My brother likes watching TV. . . . . I like going out with my friends

A, and B, but C. or D. so

4. I want to work in television industry,. . . . . . . . . I am working hard

A because B. although, - C. so D. and

5. Bangkok is. . . . . . capital of Thailand:

A. a B. one C. X D. the

6. There are. ...................... . girls in his class.

A not B no C. none D. any

7. . . . . . . . She plays the piano!

A How beautiful B. How Beautifully C. What good D. What well

8. On. . . we often go out.

A. nights of Saturday B. Saturday nights C. Saturday’s nights D. none is correct

9. I don 't want much sugar in coffee, Just. . . , please.

A little B. a little C. few D. a few

10. "TV just received a scholarship" - .....................".

A . Really B. Thank you C. Congratulations D, Well

11. They canceled their picnic,. . . . . the bad weather.

A because B. because of C. when D. and

12 ................ the program is late, we will wait to watch.

A When B. Because C, Although D. So

13. You can watch Harry Potter on TV. . . . . . . ... . . . You can read it

A. so B. When C. But D. or

14 “.............................................”

A. He is of medium height, with black hair and dark skin.

B. What does your new friend look like? A. What is your new friend like?

C. How is your new friends.

D. What does your new friend like ?

15............. Do you play table - tennis? "- Every weekend.

A. When B. How often C. how D. What time

16. - "Excuse me. I am looking for a telephone box ”- There is one. . . .

A straight B. straight ahead C. turn right D. going left

17. “Would you like me to turn off your computer? ”

- . . . . . . . . . . . . . . . I 'll do it myself.

A. No thanks. B Yes, please C. Don't do it D. Of course

18. My parents always say that I. . . . . . take thing without asking.

A needn 't B. mayne C. Shouldn 't D. won 't

19. Vietnam celebrates Tet, but Korea. . . .

A does B. doesn 't C. celebrate D. celebrates

20. It 's cold. The students. . . . . . . . . . . . . . . warm clothes.

A vear B. wears C. wearing D. are wearing

Ngô Đức Trung
23 tháng 3 2020 lúc 21:27

1.C 7.A

2.B 8.B

3.B 9.B

4.A 10.C

5.D

6.B

Bình luận (0)
Minn (◍•ᴗ•◍)
13 tháng 3 2020 lúc 19:22

1. I called her many times, but she didn't answer the phone.

5.Geogre failed the test because he didn't study as hard than usual.

-> than -> as.

Bình luận (0)
Lê Thùy Hương

READ THE FOLLOWING TEXT AND COMPLETE THE SENTENCES. WRITE NO MORE THAN 3 WORDS.

Each country has many good people who take care of others. For example, some of students in the United States often spend many hours as volunteers in hospitals, orphanages or homes for the elderly. They read books to the people in these places, or they just visit them and play games with them or listen to their problems. Other young volunteers go and work in the home of people who are sick or old. They paint, clean up, or repair their houses, do the shopping. For boys who don’t have fathers, there is an organization called Big Brothers. College students and other men take these boys to basketball games or on fishing trips and help them to get to know things those boys usually learn from their fathers. Each city has a number of clubs where boys and girls can go and play games. Some of these clubs show movies or hold short trip to the mountains, the beaches, museums, or other places of interest. Most of these clubs use a lot of students as volunteers because they are young enough to understand the problems of younger boys and girls.

1.Some students in...... often read books, play games,ect,people who need help in hospital orphanages.

2.Some volunteers usually do the shopping, repair or clean up the houses for those who are....

3. ............. is an organization for boy who don't have fathers or their father don't live with them.

4. Volunteers often help boys whose fathers do not live with them get to know things they usually learn from.....

5.Because the students are... to understand the problems of younger boys and girls , most of the club use then as volunteers.

Thảo Hàng Đức EU
4 tháng 4 2020 lúc 18:09

1.has been empty

2.was she

3.didn't cook

1.many➜much

2.rain➜raining

3.work➜works

Chúc bạn học tốt!

Bình luận (0)
Trúc Giang
7 tháng 3 2020 lúc 10:16

Choose the word with the different stress pattern.

1. A. enjoy B. collect C. escape D. paper

2. A. answer B. repeat C. repair D. attract

3. A. village B. summer C. contact D. winter

4. A. raincoat B. machine C. airport D. bookshop

Bình luận (0)
Perfect Queen
7 tháng 3 2020 lúc 10:20

Choose the word with the different stress pattern.

1. A. en'joy B. co'llect C. e'scape D. 'paper

2. A. 'answer B. re'peat C. re'pair D. a'ttract

3. A. 'village B. 'summer C. 'contact D. 'winter

4. A. 'raincoat B. ma'chine C. 'airport D. 'bookshop

5. A. 'homesick B. ex'plain C. a'llow D. 'expect

*Câu 2 và câu 5 mk nghĩ bạn nên xem lại đề*

Bình luận (0)

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN

Loading...

Khoá học trên OLM của Đại học Sư phạm HN