Luyện tập tổng hợp - Hỏi đáp

THÔNG BÁO KẾT THÚC VÒNG THI SỐ 3 - VÒNG CHUNG KẾT CUỘC THI TIẾNG ANH

Sau 5 ngày nhận bài và chấm bài (nhận bài từ ngày 18/1 -> 20/1 ; chấm bài từ 20/1 -> 22/1), mình đã có kết quả của kì thi như sau :

  • 1. Phương An 55.5
  • 2. Lê Thị Linh Chi 44.5
  • 3. Truy kích 44
  • 4. Nguyễn Huy Thắng 44
  • 5. Nhók Me 40.5

Các bạn lần này làm bài rất tốt, nhưng có trường hợp các bạn làm bài giống nhau. Và có trường hợp một bạn làm bài không đúng trật tự câu dẫn đến khó khăn trong việc ghi điểm.

Đáp Án của Vòng Chung Kết như sau :

A. TRẮC NGHIỆM

I) Choose the best answer which pronunced differently from others:

1.

A. vision

B. decision

C. compulsion

D. provision

2.

A. though

B. cough

C. rough

D. tough

3.

A. development

B.comedy

C. necessary

D. influence

III) Choose the best answer which is stressed differently from the others:

1.

A. hotel

B. idea

C. police

D. threaten

2.

A. category

B. compulsory

C. slavery

D. veterinary

II) Choose the best answer :

1. She is the singer about __________ I often tell you.

A. that

B. who

C. whom

D. him

2. The concert __________ I listened last week was boring.

A. to that

B. to which

C. for what

D. for which

3. That's the girl to __________ my brother got engaged.

A. which

B. who

C. whom

D. her

4. I like the village __________ I used to live.

A. in that

B. in where

C. which

D. in which

5. The girl __________ I borrowed the dictionary asked me to use it carefully.

A. whose

B. from whom

C. from whose

D. whom

6. If people interference _________ the environment decreases, more species will survive and produce off-spring.

A. of

B. in

C. on

D. from

7. The most important thing we should do now is to tackle the problem of widespread _________.

A. illiterate

B. illiteracy

C. literate

D. literacy

8. "How brave you are!" my mother said to me.

A. My mother praised me for my courage.

B. My mother blamed me for my discouragement.

C. My mother criticized me for my discouragement.

D. My mother asked me how brave I was.

9. "I would be grateful if you did the work" he said to me.

A. He politely asked me to do the work.

B. He flattered me because I did the work.

C. He thanked me for doing the work.

D. He felt great because I did thw work.

10. I attended the meeting on time _________ I missed the bus.

A. even though

B. despite

C. because

D. however

11. I must say that you have done very well. _________ , you should be aware that you still have lots of thing to learn.

A. Therefore

B. So

C. But

D. However

12. He is only sixteen, and _________, he is not eligible to drive a car.

A. nevertheless

B. but

C. therefore

D. however

13. Tim hasn't been working hard; he won't _________ his examinations.

A. get off

B. get through

C. keep up

D. keep off

14. Every teacher and every student ________ their own work.

A. have

B. had

C. has

D. are having

15. Most of my students ________ females.

A. is

B. are

C. not

D. used to

16. ________ is rich in Vitamin C.

A. The orange

B. Every orange

C. An orange

D. Oranges

17. The man : “I’m so sorry for acting badly with you”

The lady :

A.That’s very kind of you.

B. I do apologize.

C. That’s perfectly all right.

D. Anytime.

18. She prefers tea to coffee.

A. She’d rather drink tea than drink coffee.

B. She’d prefer drink tea rather than drink coffee.

C. She’d prefer to drink tea rather than to drink coffee.

D. She’d like to drink tea than drink coffee.

19. If you put that money into that business, you risk ________ every penny.

A. to lose

B. lose

C. of losing

D. losing

20. It is undeniable that modern industry ________ our life.

A. make difference on

B. put effect in

C. has impact on

D. does influence over

21. You helped me, _______________ , I couldn’t have passed the exams.

A. but for

B. if not

C. or else

D. thanks to

22. Although he studied hard, he failed the exams.

A. In spite of his studying hard, he failed the exams.

B. Studied hard, he failed the exams.

C. No matter how hard he study, he failed the exams.

D. The exams was too hard for he to do.

23. You must study hard to pass this exam.

A. If you want to pass this exam, you’d study hard.

B. This exam is easy so you don’t have to study hard.

C. So hard is the exam that you don’t have to study hard.

D. Only by studying hard can you pass the exam.

24. Articles, prepositions, auxiliary verbs are ________.

A. hard words

B. contented words

C. functional words

D. kinds of words

25. What you’ve said _________ me sad.

A. made

B. had made

C. make

D. makes

26. A/an is ____________________.

A. a kind of articles.

B. Define articles

C. Indefinite articles.

D. Definite articles.

27. ____________ computers have great effects on our life.

A. A

B. The

C. Every

D. Ø

28. I feel like watching this cartoon.

A. I prefer watching this cartoon.

B. I feel to love this cartoon.

C. I fancy watching this cartoon.

D. I love this program.

29. She usually took her children to the circus.

A. She got used to taking her children to the circus.

B. She took her children to the circus usually.

C. She used to take her children to the circus.

D. She often took her children to the circus in the past, now she doesn’t.

30. “Be courteous to all, but intimate with few, and let those few be well tried before you give them your confidence. True friendship is a plant of slow growth, and must undergo and withstand the shocks of adversity before it is entitled to the appellation.” Is the speech of :

A. Albert Enstein

B. Pythagoras

C. Fontenelle

D. George Washington

B. TỰ LUẬN:

1. The last time I saw her was we left for school.

-> I have not seen her since we left for school.

2. This is the most interesting film I have ever watched.

-> I have never seen/watched a more interesting film before./ I have never watched such an interesting film.

3. People say that he likes rock music.

-> It is said that he likes rock music.

-> He is said to like rock music.

4. Although he studied hard, he failed the exams.

-> Regardeless of (his) studying hard, he failed the exams.

5. As she was sick, she didn’t go to school.

-> Because she was sick, she didn’t go to school.

-> On account of her sickness, she didn’t go to school.

6. She did her best to get over AIDS.

-> She did her best to recover from AIDS. (recover)

-> She did her best to make a recovery from AIDS. (recovery)

7. He won’t be able to do that work tonight.

-> It is impossible for him to do that work tonight.

8. John killed the dog yesterday.

-> It was John who killed the dog yesterday.

-> It was the dog that John killed yesterday.

-> It was yesterday that John killed the dog.

9. She studies at the University of Texas.

-> She studies at the Texas University.

10. Because of his impoliteness, we couldn’t succeed in persuading her.

-> On account of his impoliteness, we couldn’t succeed in persuading her.

-> On account of the fact that he was rude/impolite, we couldn’t succeed in persuading her.

11. Your house is so beautiful !

-> You have such a beautiful house !

12. “You should go to the beach” I said to them

-> I suggested that they should go/go to the beach.

13. It’s difficult for me to fight against four people in the tournament.

-> Fighting against four people in the tournament is difficult for me.

-> I find it difficult to fight against four people in the tournament.

14. I’m crying because of you.

-> I’m crying over you.

15. I called you as soon as I got the news.

-> Scarely had I got the news when I called you.

16. It was not until the mother came home that the boy did his homework.

-> Not until the mother came home did the boy do his homework.

17. The Iphone can’t light if you don’t put pressure on it.

-> Only when you put pressure on the Iphone can it light.

18. She studies very well, everyone admires her.

-> So well does she study that everyone admires her.

19. The dog is sleeping under the table.

-> Under the table is sleeping a dog.

20. “Remember to lock the door before leaving, John” she said.

-> She reminded John to lock the door before leaving.

21. “You’d better do your homework” the teacher said to me.

-> The teacher advised me to do my homework.

22. “Come and join with us tonight !” they said to her.

-> They invited her to come and join with them that night.

23. “Yes, I broke your windows” he said to her.

-> He admitted breaking her windows.

24. “I want to become a doctor” she said.

-> She dreamed of becoming a doctor.

25. “I’m sorry. I didn’t phone you last night” he said to me.

-> He apologized for not phoning me the night before.

26. Although she did the test carefully, she still made some mistakes in it.

-> No matter how carefully she did the test, she still made some mistakes in it.

27. I regret taking your advice in the first place.

-> Had I taken your advice in the first place, I wouldn’t be/feel sorry now.

28. If you hadn’t helped me, I couldn’t have passed the exams.

-> But for you help, I couldn’t have passed the exams.

-> If it hadn’t been for your help, I couldn’t have passed the exams.

-> Had it not been for your help / Had you not helped me, I couldn’t have passed the exams.

29. If you study hard, you won’t fail the exams.

-> Supposing that you study hard, you won’t fail the exams.

30. I’m tired of watching he playing video games.

->I’m bored with watching he playing video games.

-> I’m fed up with watching he playing video games.

Bài làm của các bạn như sau :

+) Bạn Lê Thị Linh Chi :

A. TRẮC NGHIỆM
I/ Choose the best answer which pronunced differently from others:
1. C
2. A
3. Tất cả các từ đều phát âm giống nhau.
III/ Choose the best answer which is stressed differently form the others:
1. D
2. B
II/ Choose the best answer :
1. C
2. B
3. B
4. D
5. B
6. B
7. B
8. A
9. A
10. A
11. D
12. A
13. B
14. A
15. B
16. A
17. C
18. D
19. A
20. C
21. B
22. A
23. D
24. D
25. D
26. D
27. D
28. C
29. B
30. D

B. TỰ LUẬN
1. I have not seen her since we left for school.
2. I have never watched such an interesting film before
3.
-> It is said that he liked rock music
-> He is said to like rock music
4. Regardeless of his studying hard, he failed the exams
5.
-> Because she was sick, she didn't go to school
-> On account of her sickness, she didn't go to school.
6. She recovered from AIDS
-> She made a recovery from AIDS
7. It will be impossible for him to do that work tonight.
8. -> It was John who killed the dog yesterday
-> It was the dog that John killed yesterday
-> It was yesterday that John killed the dog.
9. She studies college in Texas
10. On account of his impoliteness, we couldn't succeed in persuading her.
11. You have such a beautiful house.
12. I suggested that they should go to the beach.
13.
-> Fighting against four people in the tournament is difficult for me
-> I find it difficult to fight against four people in the tournament
14. I'm crying for you
15. Scarely did I call you, when I got the news.
16. Not until the mother came home did the boy do his homework.
17. Only when you put pressure did the Iphone light.
18. So well does she study that everyone admires her.
19. Under the table lay a dog that is sleeping.
20. She reminded John to lock the door before leaving
21. The teacher advised me to do my homework
22. They invited her to come and join with them that night.
23. He admitted that he had broken her windows.
24. She dreamed of becoming/being a doctor.
25. He regretted not phoning me last night.
26. No matter how carefully she did the test, she still made some mistakes in it.
27. Had I taken your advice in the first place, I wouldn't have felt regret now
28.
-> But for your help, I could have passed the exams
-> If it hadn't been for your help, I couldn't have passed the exams
-> Had you not helped me, I couldn't have passed the exams.
29. Supposing that you study hard, you won't fail the exams.
30. -> I'm bored with/of watching him playing video games
-> I'm fed up with watching him playing video games.

+) Bạn Nhók Me :

I/ 1. C 2. A 3. D

III/ 1. D 2. B

II/ 1.C

2.B

3.B

4.D

5.B

6.B

7.B

8.A

9.C

10.A

11.D

12.C

13.B

14.C

15.B

16.D

17.B

18.A

19.D

20.C

21.B

22.A

23.A

24.C

25.A

26.D

27.D

28.A

29.C

30.D

B.Viết lại

1. I last saw her when we left for school

2. I haven't seen any film as interesting as this before.

5. Because she was sick , she didn't go to school

On account of her sickness, she didn’t go to school

28.-But for your help, I couldn’t have passed the exams

-If it hadn’t been for your help, I couldn’t have passed the exams

- Had you not helped me, I couldn’t have passed the exams

29. Supposing that you study hard , you won’t fail the exam .

30. I’m bored with watching him playing video games.

I’m fed up with watching him playing video games.

24.She said that she wanted to become a doctor.

25.He apologized to me for not phoning me the night before .

26. No matter how carefully she did the test, she still made some mistakes in it.

She reminded John to lock the door before leaving.

16. Not until the mother came home, did the boy do his homework.

17.Only when you put pressure on the phone, can it light.

18.So well does she study that evevryone admires her.

13.Fighting against four people in the tournament is difficult for me.

I find it is difficult for me from fighting against four people in the tournament

11. You have such a beautiful house.

14.I’m crying due to you

19.Under the table, the sleeping is dog.

10.On account of his impoliteness, we couldn’t succeed in persuading her

4. Regardeless his hard study, he failed the exams

7. It is impossible for him to do that work to night.

8. It was Johm killed the dog yesterday

It was the dog which killed by John yesterday

It was yesterday when Tom killed the dog

22.They invited her to come and join with them tonight

21.The teacher advised me to do my home work

20.She reminded John to lock the door before leaving

9. She studies the …… school

3. He likes rock music

It is his favourite music

23.He said that he broke her windows

6. She recovered her best …………

+) Bạn Truy kích :

A.trắc nghiệm

I)1.C 2.A 3.A

III)1.C 2.B

II)1.C 2.B 3.B 4.D 5.A

6.B 7.B 8.A 9.A 10.A

11.D 12.C 13.B 14.C 15.B

16.D 17.C 18.A 19.D 20.C

21.C 22.A 23.D 24.C 25.B

26.C 27.D 28.C 29.B 30.D

B. Tự luận

1. I last saw her since we left for school
2. I have never watched such an interesting film before.
3.It is said that he likes rock music/He is said to like rock music.
4.Regardless of how hard he studied, he failed the exams
5. Because she was sick, she didn't got to school/On account of her sickness, she didn't go to school
6.She did her best to recover from AIDS/She did her best to make a recovery from AIDS.
7. It is impossible for him to do that work tonight
8. It was John who killed the dog yesterday/It was the dog that was killed by john yesterday/It was yesterday that John killed the dog.

9. She studies as a student at the University of Texas

10.On account of his impoliteness, we couldn't succeed in persuading her.

11.You have a very beautiful house

12. I suggested that they should go to the beach

13.->Fighting against 4 people in the tournament is difficult for me/I find it difficult to fight against 4 people in the tournament.

14. I am made to cry

15. Scarcely had I got the news, I called you.

16.Not until the mother came home, the boy didn't do his homework

17. Only when you put pressure on it can the i phone light

18. So well does she study, everyone admire she

19. Under the table was a sleeping dog lying

20. She reminded John to remember to lock the door before leaving.

21.The teacher advised me to do my homework

22.They invited her to come and join with them that night

23. He confessed to breaking her windows.

24. She wished to become a doctor?

25. He apologized not to phone me last light

26. No matter how carefully she did the test, she still made some mistakes in it

27.Had I wish I had taken your advice in the first place.

28. ->Had it not been for your help, I couldn't have passed the exam

->But for your help, I couldn't have passed the exam

->If it hadn't been for your help, I couldn't have passed the exam
29. Supposing that you study hard, you won't fail the exams
30. I'm bored watching him playing video games

I'm fed up watching him playing video games.

+) Bạn Nguyễn Huy Thắng :

A.trắc nghiệm

I)

1.C

2.A

3.A

III)

1.C

2.B

II)

1.C

2.B

3.B

4.D

5.A

6.B

7.B

8.A

9.A

10.A

11.D

12.C

13.B

14.C

15.B

16.A

17.C

18.A

19.D

20.C

21.C

22.A

23.D

24.C

25.B

26.C

27.D

28.C

29.B

30.D

B. Tự luận

1. I last saw her since we left for school

2. I have never watched such an interesting film before.

3.-> It is said that he likes rock music

-> He is said to like rock music.

4.Regardless of how hard he studied, he failed the exams

5. ->Because she was sick, she didn't got to school

-> On account of her sickness, she didn't go to school

6.-> She did her best to recover from AIDS

->She did her best to make a recovery from AIDS.

7. It is impossible for him to do that work tonight

8. -> It was John who killed the dog yesterday

-> It was the dog that was killed by john yesterday.

->It was yesterday that John killed the dog.

9. She studies as a student at the University of Texas

10.On account of his impoliteness, we couldn't succeed in persuading her.

11.You have a very beautiful house

12. I suggested that they should go to the beach

13.->Fighting against 4 people in the tournament is difficult for me. ‘

->I find it difficult to fight against 4 people in the tournament.

14. I am made to cry

15. Scarcely had I got the news, I called you.

16.Not until the mother came home, the boy didn't do his homework

17. Only when you put pressure on it can the i phone light

18. So well does she study, everyone admire she

19. Under the table was a sleeping dog lying

20. She reminded John to remember to lock the door before leaving.

21.The teacher advised me to do my homework

22.They invited her to come and join with them that night

23. He confessed to breaking her windows.

24. She wished to become a doctor?

25. He apologized not to phone me last light

26. No matter how carefully she did the test, she still made some mistakes in it

27.Had I wish I had taken your advice in the first place.

28. ->Had it not been for your help, I couldn't have passed the exam

->But for your help, I couldn't have passed the exam

->If it hadn't been for your help, I couldn't have passed the exam

29. Supposing that you study hard, you won't fail the exams

30. I'm bored watching him playing video games

I'm fed up watching him playing video games.

+) Bạn Phương An :

A. TRẮC NGHIỆM

I) Choose the best answer which pronounced differently from others:

1.

A. vision

B. decision

C. compulsion

D. provision

2.

A. though

B. cough

C. rough

D. tough

3.

A. development

B. comedy

C. necessary

D. influence

III) Choose the best answer which is stressed differently from the others:

1.

A. hotel

B. idea

C. police

D. threaten

2.

A. category

B. compulsory

C. slavery

D. veterinary

II) Choose the best answer :

1. She is the singer about __________ I often tell you.

A. that

B. who

C. whom

D. him

2. The concert __________ I listened last week was boring.

A. to that

B. to which

C. for what

D. for which

3. That's the girl to __________ my brother got engaged.

A. which

B. whom

C. who

D. her

4. I like the village __________ I used to live.

A. in that

B. in where

C. which

D. in which

5. The girl __________ I borrowed the dictionary asked me to use it carefully.

A. whose

B. from whom

C. from whose

D. whom

6. If people interference _________ the environment decreases, more species will survive and produce off-spring.

A. of

B. in

C. on

D. from

7. The most important thing we should do now is to tackle the problem of widespread _________.

A. illiterate

B. illiteracy

C. literate

D. literacy

8. "How brave you are!" my mother said to me.

A. My mother praised me for my courage.

B. My mother blamed me for my discouragement.

C. My mother criticized me for my discouragement.

D. My mother asked me how brave I was.

9. "I would be grateful if you did the work" he said to me.

A. He politely asked me to do the work.

B. He flattered me because I did the work.

C. He thanked me for doing the work.

D. He felt great because I did thw work.

10. I attended the meeting on time _________ I missed the bus.

A. even though

B. despite

C. because

D. however

11. I must say that you have done very well. _________ , you should be aware that you still have lots of thing to learn.

A. Therefore

B. So

C. But

D. However

12. He is only sixteen, and _________, he is not eligible to drive a car.

A. nevertheless

B. but

C. therefore

D. however

13. Tim hasn't been working hard; he won't _________ his examinations.

A. get off

B. get through

C. keep up

D. keep off

14. Every teacher and every student ________ their own work.

A. have

B. had

C. has

D. are having

15. Most of my students ________ females.

A. is

B. are

C. not

D. used to

16. ________ is rich in Vitamin C.

A. The orange

B. Every orange

C. An orange

D. Oranges

17. The man: “I’m so sorry for acting badly with you”

The lady:

A. That’s very kind of you.

B. I do apologize.

C. That’s perfectly all right.

D. Anytime.

18. She prefers tea to coffee.

A. She’d rather drink tea than drink coffee.

B. She’d prefer drink tea rather than drink coffee.

C. She’d prefer to drink tea rather than to drink coffee.

D. She’d like to drink tea than drink coffee.

19. If you put that money into that business, you risk ________ every penny.

A. to lose

B. lose

C. of losing

D. losing

20. It is undeniable that modern industry ________ our life.

A. make difference on

B. put effect in

C. has impact on

D. does influence over

21. You helped me, _______________ , I couldn’t have passed the exams.

A. but for

B. if not

C. or else

D. thanks to

22. Although he studied hard, he failed the exams.

A. In spite of his studying hard, he failed the exams.

B. Studied hard, he failed the exams.

C. No matter how hard he study, he failed the exams.

D. The exams was too hard for he to do.

23. You must study hard to pass this exam.

A. If you want to pass this exam, you’d study hard.

B. This exam is easy so you don’t have to study hard.

C. So hard is the exam that you don’t have to study hard.

D. Only by studying hard can you pass the exam.

24. Articles, prepositions, auxiliary verbs are ________.

A. hard words

B. contented words

C. functional words

D. kinds of words

25. What you’ve said _________ me sad.

A. made

B. had made

C. make

D. makes

26. A/an is ____________________.

A. a kind of articles.

B. Define articles

C. Indefinite articles.

D. Definite articles.

27. ____________ computers have great effects on our life.

A. A

B. The

C. Every

D. Ø

28. I feel like watching this cartoon.

A. I prefer watching this cartoon.

B. I feel to love this cartoon.

C. I fancy watching this cartoon.

D. I love this program.

29. She usually took her children to the circus.

A. She got used to taking her children to the circus.

B. She took her children to the circus usually.

C. She used to take her children to the circus.

D. She often took her children to the circus in the past, now she doesn’t.

30. “Be courteous to all, but intimate with few, and let those few be well tried before you give them your confidence. True friendship is a plant of slow growth, and must undergo and withstand the shocks of adversity before it is entitled to the appellation.” Is the speech of:

A. Albert Einstein

B. Pythagoras

C. Fontenelle

D. George Washington

B. TỰ LUẬN:

1. The last time I saw her was we left for school.

-> I haven’t seen her since we left for school.

2. This is the most interesting film I have ever watched.

-> I have never watched a more interesting film than this.

3. People say that he likes rock music.

-> It is rock music that he is said to like.

-> He is said to like rock music.

4. Although he studied hard, he failed the exams.

-> Regardless of studying hard, he failed the exams.

5. As she was sick, she didn’t go to school.

-> Because she was sick, she didn’t go to school.

-> On account of her sickness, she didn’t go to school.

6. She did her best to get over AIDS.

-> She did her best to recover from AIDS. (recover)

-> She did her best to make a recovery from AIDS. (recovery)

7. He won’t be able to do that work tonight.

-> It is impossible for him to do that work tonight.

8. John killed the dog yesterday.

-> It was John that killed the dog yesterday.

-> It was the dog that John killed yesterday.

-> It was yesterday that John killed the dog.

9. She studies at the University of Texas.

-> She studies at Texas University.

10. Because of his impoliteness, we couldn’t succeed in persuading her.

-> On account of his impoliteness, we couldn’t succeed in persuading her.

11. Your house is so beautiful!

-> You have a beautiful house!

12. “You should go to the beach” I said to them

-> I suggested that they should to go the beach.

13. It’s difficult for me to fight against four people in the tournament.

-> Fighting against four people in the tournament is difficult for me.

-> I find it difficult to fight against four people in the tournament.

14. I’m crying because of you.

-> I’m crying over you <3

15. I called you as soon as I got the news.

-> Scarely had I got the news when I called you.

16. It was not until the mother came home that the boy did his homework.

-> Not until the mother came home did the boy do his homework.

17. The Iphone can’t light if you don’t put pressure on it.

-> Only when you put pressure on the Iphone can it light.

18. She studies very well, everyone admires her.

-> So well does she study that everyone admires her.

19. The dog is sleeping under the table.

-> Under the table is sleeping the dog.

20. “Remember to lock the door before leaving, John” she said.

-> She reminded him to lock the front door before leaving.

21. “You’d better do your homework” the teacher said to me.

-> The teacher advised me to do my homework.

22. “Come and join with us tonight!” they said to her.

-> They invited her to come and join with them that night.

23. “Yes, I broke your windows” he said to her.

-> He admitted breaking her windows.

24. “I want to become a doctor” she said.

-> She dreamed of becoming a doctor.

25. “I’m sorry. I didn’t phone you last night” he said to me.

-> He apologized for not phoning me the night before.

26. Although she did the test carefully, she still made some mistakes in it.

-> No matter how careful she did the test, she still made some mistakes in it.

27. I regret taking your advice in the first place.

-> Had you taken my advice in the first place, you wouldn't feel sorry now.

28. If you hadn’t helped me, I couldn’t have passed the exams.

-> But for your help, I couldn’t have passed the exams.

-> If it hadn’t been for your help, I couldn’t have passed the exams.

-> Had you not helped me, I couldn’t have passed the exams.

29. If you study hard, you won’t fail the exams.

-> Supposing that you study hard, you won’t fail the exams.

30. I’m tired of watching he playing video games.

->I’m bored with watching he playing video games.

-> I’m fed up with watching he playing video games.

Có nhiều bạn nhầm lẫn giữa câu số 14 tự luận :

Ta có collocation : crying over SB : khóc vì ai đó.

Vì bạn Nguyễn Huy ThắngTruy kích đã có số điểm trùng nhau nên mình sẽ xin thầy phynit trao hai giải ba cho hai bạn.

Xin chúc mừng các bạn :

Phương An, với số điểm 55,5 ; đã giành vị thứ cao nhất trong kì thi Tiếng Anh lần này và xin chúc mừng An đã nhận được một thẻ cào điện thoại trị giá 100.000 đ và 30 GP.

Lê Thị Linh Chi, với số điểm 44,5 ; đã giành vị trí thứ hai trong kì thi Tiếng Anh lần này và xin chúc mừng bạn đã nhận được một thẻ cào điện thoại trị giá 50.000 đ và 20 GP.

Truy kíchNguyễn Huy Thắng, cùng điểm 44, đã giành vị trí thứ ba trong kì thi Tiếng Anh lần này và xin chúc mừng hai bạn, mỗi bạn sẽ nhận được 15 GP.

Chúc các bạn có một năm mới xuân Đinh Dậu vui vẻ hạnh phúc bên gia đình.

Chúc năm mới các bạn có được thật nhiều may mắn.

Xin cảm ơn vì đã tham gia cuộc thi của mình.

_Trịnh Đức Minh_

9 câu trả lời

Comple the sentences

1. How many/ novels / Barbara/ write?

2. Linh/ not go / school / last wednesday / because / she / have / bad cold

3. You / better / eat / too / candies / because / they / not / good / your teeth

4. Barbara / use to / smoke?

5. She / look / beautiful / if she smile / broadly.

6. If / electricity/ go out / I go for walk.

7. If the children / obedient / parents / be pleased.

8. We / go camping / if / it / were/ not rain.

9. I / want / study / English / because / international/ language.

10. My house / far / school / so / usually / go / school/ bike

11. You / better / avoid / drink / beer / because/ bad liver.

12. What / he/ say / teaching profession/ yesterday?

13. how many / hours/ you / spend / learning / English / every day?

14. Teachers/ usually/ have/ trouble/ remember / students's names

15. Join/ not/ often / pratice/ speak/ Germany / every day

16. Why / not / you / consider / go / picnic/ us?

17. It / obvious/ he / only/ interested / make money.

18. I/ not/ be/ cinama/ for two months/ because/ busy/ exams

19. We / arrive/ party/ last night/ after / Tom / leave

20. Marie Curie / receive/ some scientific training/ father.

21. Nam / suddenly/ realize/ he / not/ close/ all/ windows / his room.

22. The film/ end/ by/ time/ we / take / right/ seats.

23. I / write / complain/ poor quatily/ your service / English for Children Course.

24. You/ advertise/ newpaper/ there/ less/ 20 children/ class / actually/ more/ 30 of them/ share/ stuffy room.

25. Teacher/ not well-qualified/ enthusiastic./ teach / my child/ wrong pronunciations and spellings.

1 câu trả lời
Click để xem thêm, còn nhiều lắm! Gửi câu hỏi

...

Dưới đây là những câu hỏi có bài toán hay do Hoc24 lựa chọn.

Building.